Asukas ja hoitaja

Wanted: lähihoitaja

Moi tuleva työkaveri! Etsimme Tampereella sijaitsevaan Sointu Senioripalveluihin idearikasta ja innokasta lähihoitajaa työskentelemään ikäihmisten parissa. Voit olla vasta valmistunut tai sinulla voi olla jo muutama vuosi hoitoalalla takana. Tärkeintä on, että koet työn ikääntyneiden parissa mielekkääksi ja olet aidosti hyvä tyyppi.

Mitä tarjoamme?

💚 Vastuullinen työ ja työnantaja. Tarjoamme merkityksellisen ja vastuullisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi. Soinnun lähihoitajat ovat tiimimme tärkeitä voimavaroja, arvostettuja hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Kuuntelemme mielipiteitäsi ja otamme sinut mukaan yhteiseen ideointiin. Avustamalla asukkaita päivittäisissä askareissa ja huolehtimalla heidän hyvinvoinnistaan rakennat turvallista ja mielekästä arkea.

📆 Joustavuus. Soinnussa voit vaikuttaa työn sisältöön ja vuorosuunnitteluun. Etsimme tällä hetkellä hoitajia erityisesti Taatalakeskukseen mutta meillä on tilanteen mukaan mahdollista työskennellä myös Kuuselakeskuksessa, Kaukaharjukeskusessa, tai Keinupuistokeskuksessa. Kerro meille, mikä vaihtoehto palvelisi elämäntilannettasi parhaiten, niin mietitään yhdessä sinulle toimivin ratkaisu.

🏆 Parhaat työkaverit. Hoitotyö ei ole aina ruusuilla tanssimista, minkä varmasti tiedät. Siksi ympärillä olevien työkavereiden merkitys on aivan erityinen. Soinnussa saat osaavan tiimin, jonka kanssa läppä lentää ja raskaskin päivä kääntyy hyväksi. Toivomme samaa positiivista asennetta myös sinulta.

🎭 Tapahtumarikas työpaikka. Meillä Soinnussa saat olla iloinen ja innovatiivinen oma itsesi! Pääset halutessasi järjestämään tapahtumia, tekemään käsilläsi tai fiilistelemään esimerkiksi musiikkiesityksiä asukkaidemme kanssa, sillä kulttuuri ja taide ovat osa Soinnun arkea. Arvostamme uusia ideoita ja luovuutta.

Kiinnostuitko?

Olisi mukava kuulla sinusta enemmän. Täytä perustietosi ja kerro lyhyesti itsestäsi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!