Syksyn tuntua ilmassa

Kesä kääntyi syyskuulle ja lämpimien päivien rinnalle on saatu kirpeitä kuulaita aamuja. Syksyn sato kypsyy puissa ja metsissä ja niin myös lähitorin runsas ohjelmatarjonta on parhaimmillaan. Tule mukaan ja poimi itsellesi mieluisimmat hedelmät lähitorilta!

Kuvassa Helinä ja Tuulikki tulossa Nääsville ry:n ohjaamasta aivotreenistä ja Anita kävelylenkiltä. Iloinen nauru ja puheensorina pysäyttivät hetkeksi sekä Anitan että valokuvan ottajan lähitorin pihalla juttusille.

Lue lisää

Lähitorilla äänestettiin budjetista

Soinnun lähitoreilla valmistauduttiin äänestykseen keräämällä huhtikuussa ehdotuksia idealaatikoihin ja virittämällä niitä ideointityöpajoissa. Erilaisia ideoita saatiin paljon ja joukossa oli ehdotuksia esiintyjistä, tapahtumista ja kokeiluista. Äänestyksen voittaneet ehdotukset toteutetaan syksyn 2023 aikana.

Lue lisää

Taide- ja kulttuuri kuuluvat jokaiselle! 

Meillä jokaisella on oikeus nauttia taiteesta. Se tarkoittaa mahdollisuutta itseilmaisuun kaikissa elämänvaiheissa ja tilaisuuksia kehittää itseään ja omaa yhteisöään taiteen ja kulttuurin avulla.Tahdomme tuoda kulttuurin lähelle ikäihmisten arkea. Tänä vuonna on erityisen runsas kattaus.

Lue lisää

Ikonin tarina

Eeva-Liisa Lahtisen tekemiä ikoneita esittelevä Ikonin tarina -näyttely oli esillä Taatalakeskuksessa huhtikuun ajan. Näyttelyn avajaisissa Eeva-Liisa kertoi ikoneista, niiden maalaamisesta ja omasta historiastaan ikonien maalaajana.

Lue lisää

Työelämä tutuksi uusille tekijöille

Soinnun ja oppilaitosten yhteistyö tarjoaa opiskelijoille kokemuksia työelämästä. Yhteistyö ammattiopisto Luovin opiskelijoiden kanssa alkoi syksyllä ja talven aikana harjoitteluihin on sisältynyt mm. ravintola-apulaisen tehtäviä, mainosten tekemistä lähitorin tapahtumiin ja osallistumista ikäihmisten päivätoiminnan toteuttamiseen.

Lue lisää