Yhteisötaide kiinnostaa

Pääsemme esittelemään eurooppalaisille kaupungeille Soinnun tapaa tehdä yhteisötaidetta. Tampereen kaupunki on kutsunut Sointu Senioripalvelut syyskuun lopulla toteutettavaan Eurocities-verkoston kulttuurifoorumiin kertomaan yhteisötaiteilijan työstä vanhuspalveluissa, lähitoreilla ja verkostoissa.

Lue lisää

Uusi raikas sisustus

Kaukajärvellä Mummunkujalla on kesän aikana uusittu kaikki lyhytaikaiseen vuokra-asumiseen tarkoitetut asunnot. Asunnot on remontoitu ja niiden sisustus uusittu. Kauniit, raikkaat asunnot odottavat uusia asukkaita.

Lue lisää

Palvelu on taitolaji!

Jälleen on aika juhlistaa Palveluosaajapassin® suorittaneita sointulaisia. Iloinen joukko Soinnun työntekijöitä valmistui 3.6.2021 jo viidennen kerran Parasta sinulle palvellen -koulutuksesta, joka on TAKK:n räätälöimä koulutus Sointu Senioripalvelujen henkilöstölle.

Lue lisää

Elämäni taiteilijana

Pekan maalausharrastus alkoi jo lappsuudessa ja se on kantanut läpi vuosikymmenten. Omien töiden näyttelyitä on ollut useita eri puolilla Suomea. Ammattikin löytyi taiteen parista ja konservaattorina Pekka on entisöinyt muun muassa useita lähialueen kirkkoja.

Lue lisää