Terveys ja hyvinvointi

Itsestä huolehtiminen on Sointu Senioripalveluissa helppoa ja kätevää. Jokaisesta palvelukeskuksesta löydät mm. Seniorineuvolan, jossa sairaanhoitaja auttaa sinua tai läheistäsi maksutta. Myös kotona asuvat ikäihmiset ovat tervetulleita hoitamaan terveyttään ja hyvinvointiaan esimerkiksi fysioterapeutille tai kampaajalle.

Terveys- ja hyvinvointipalveluiden valikoima vaihtelee hieman toimipisteestä riippuen, joten tutustuthan Sointu Senioripalveluiden palvelukeskuksiin ja näiden lähitoripalveluihin.

Seniorineuvola

Sointu Senioripalveluiden Seniorineuvolassa pääset kätevästi ja maksutta sairaanhoitajan vastaanotolle. Sairaanhoitaja keskustelee kanssasi terveyteen liittyvistä asioista ja hoitaa pienet toimenpiteet, kuten pistokset ja haavanhoidot. Myös verenpaineen mittaus ja muistitesti onnistuvat.

Seniorineuvolaan ovat tervetulleita sekä palvelukeskuksen asukkaat että kotona asuvat ikäihmiset. Sairaanhoitajalla on yleensä viikoittaiset tapaamisajat, mutta neuvolaan voi tehdä myös ajanvarauksen.

Fysioterapeutti

Ikääntyessä toiminta- ja liikkumiskyvyn ylläpidosta tulee yhä tärkeämpää. Fysioterapeutilta sinulla on mahdollisuus saada maksutonta ohjausta ja neuvontaa liikkumiseen, toimintakyvyn ylläpitoon, apuvälineisiin ja kodin mahdollisiin muutostöihin.

Fysioterapeutilla on yleensä viikoittaiset tapaamisajat, mutta hänelle voi tehdä myös ajanvarauksen.

ITE-piste

Sointu Senioripalveluiden ITE- ja eITE-pisteellä saat tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista. ITE-pisteellä voit käydä mittaamassa verenpaineesi ja saada omahoitoa tukevaa luotettavaa tietoa ja materiaalia. eITe-piste antaa tärkeää ja ajankohtaista tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sähköisessä muodossa.

Hyvinvointipalvelut

Soinnussa itsestä huolehtiminen ja pieni hemmottelu kuuluvat asiaan. Keinupuistokeskuksen ja Kuuselakeskuksen lähitorilla sinua palvelevat ammattitaitoiset parturi-kampaajat. Kuuselakeskuksessa voit nauttia viikoittain myös saunavuoroista.

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa