Tukea kotiin

Soinnun kotipalvelut ja päiväkeskustoiminta tuovat apua asioiden hoitamiseen, ulkoiluun ja virkistykseen. Päiväkeskuspalvelut on tarkoitettu neljän palvelukeskuksemme, Kaukaharjukeskuksen, Keinupuistokeskuksen, Kuuselakeskuksen ja Taatalakeskuksen läheisyydessä asuville ikäihmisille. Kotipalvelun ja päiväkeskuksen asiakkaat ovat tervetulleita osallistumaan myös lähitorin ohjelmaan ja tapahtumiin Soinnun eri toimipisteissä.

Soinnun kotipalvelu auttaa ja tukee

Pärjäätkö kotona, mutta kaipaat seuraa tai apua esimerkiksi siivoamisessa, ruoanlaitossa, asiointikäynneillä ja ulkoilussa? Soinnun kotipalvelu auttaa erilaisissa arjen askareissa, jotka iän tuomien muutoksien takia tuntuvat liian haastavilta.

Soinnun kotipalveluun sisältyy kotiaskareiden lisäksi myös pieniä avustavia tehtäviä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kauttamme voit saada myös kotikuntoutusta joko kulttuurityöntekijän, lähihoitajan, fysioterapeutin toimesta. Voit siten tilata vaikkapa yhteisötaiteilijan kotikäynnille ja nauttia taiteen voimasta.

Kotipalvelu on tärkeä tukipalvelu ikäihmiselle mutta myös hänen läheisilleen. Tuki tuo mielenrauhaa koko perheelle, ja omaishoitaja saa kaivatun hengähdystauon. Omaishoidon palvelusetelillä on mahdollista järjestää läheisellesi sijaishoito kotiin tai päiväkeskukseen. Sointu Senioripalvelut on Tampereen kaupungin ja Pirkkalan kunnan hyväksymä omaishoidon palvelusetelituottaja.

Tilaa maksuton kotihoidon suunnittelukäynti

Soinnun kotihoidon hinta vaihtelee palveluun käytetyn ajan ja työn sisällön mukaan. Kotipalvelu aloitetaan asiantuntijamme maksuttomalla suunnittelukäynnillä, jossa kartoitetaan palvelutarve.

Ota yhteyttä Soinnun kotihoitoon: puh. 044 700 1478

Kotipalvelun hinnat alkaen:

Kotipalvelualk. 42 €/t
Kotikuntoutus:
Yhteisötaitelija / fysioterapeutti
Kotipalvelutyöntekijä
69,50 €/t
42 €/t
Siivouspalvelualk. 36,00 €/t
Omaishoidon vapaa palvelusetelillä3 t/125 €

Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa (alv 0 %), kun asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen vuoksi. Palveluista saa kotitalousvähennyksen verotuksessa silloin, kun kotipalvelua ostaa itselleen tai vanhemmilleen.

Päiväkeskustoiminta virkistää ja kuntouttaa

Päiväkeskustoiminta on kotona asuville ikäihmisille suunnattua monipuolista kuntoutus- ja virkistystoimintaa. Se tarjoaa paikan toisten ikäihmisten tapaamiseen kerran viikossa, ja ylläpitää monin tavoin toimintakykyä.

Soinnun lähitorilla toteutettavan päiväkeskustoiminnan jokaiselle asiakkaalle räätälöidään yksilöllinen palvelu- ja hoitosuunnitelma kuntoutussuunnitelmineen. Asiakas osallistuu toimintaan kerran viikossa 3–6 tunnin ajan. Päiväkeskustoimintaan kuuluu myös ruokailu ja rentouttava saunomismahdollisuus.

Päiväkeskustoiminta on maksullista ja sen asiakkaaksi voit hakea Pirkanmaan hyvinvointialueen asiakasohjaajien kautta. Ota aluksi yhteyttä Pirkanmaan Kotitoriin, puh. 040 733 3949.

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa