Tervetuloa Keinupuiston lähitorille

Keinupuistokeskuksen lähitori Hervannassa tarjoaa matalan kynnyksen neuvonta- ja ohjauspalveluja sekä monipuolisia harrastuksia, jotka edistävät hyvinvointia ja terveyttä. Lähitorille ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset – erityisesti hervantalaiset! Keinupuistokeskuksen oma ravintola tarjoaa ravitsevan aamiaisen, lounaan sekä kahvilapalveluja vuoden jokaisena päivänä. Tervetuloa!

Keinupuiston lähitori on avoinna arkisin ma–pe klo 9–15 ja lauantaisin klo 11–14.

Palvelut

Keinupuiston lähitori tarjoaa runsaasti tekemistä ja palvelupisteitä omannäköisen ja sujuvan arjen luomiseen. Tarkemmat tiedot löydät kuukausiohjelmasta.

Liikunta

Liikkeelle! Keinupuiston lähitorilla on tarjolla monipuolisia liikuntaryhmiä, jotka sopivat monenikäisille liikkujille. Fysioterapeutin lisäksi ryhmiä vetävät ammattitaitoiset ja innostavat ohjaajat.

Keinupuistossa on useita erilaisia liikuntaryhmiä lähes päivittäin. Ohjelmaan kuuluu muun muassa:

  • voimaa ja tasapainoa edistävää liikuntaa
  • venyttelyä
  • liikunnallisia pelejä
  • miesten liikuntaryhmä
  • lavistunti
  • tuolijooga, kevytjooga ja hathajooga

Kulttuuri ja taidetoiminta

Keinupuiston lähitorilla on runsas viikoittainen kulttuuritarjonta. Kädentaitoja harjoitat saviryhmässä ja sukkapiirissä, väreistä voit iloita esimerkiksi Keinupuiston taidepiirissä. Kansainvälisessä aikuisten taidepiirissä voit tehdä öljyvärimaalauksia ja vauvojen värikylvyssä perheen pienimmät pääsevät iloitsemaan väreistä. Keinu

puistossa nautit myös musiikkiesityksistä ja voit tulla myös itse mukaan musisoimaan lauluryhmään. Ryhmissä voit kohdata myös monisukupolvisten harrastusten parissa!

Tule rohkeasti kokeilemaan! Meillä kaikki pääsevät osallistumaan matalan kynnyksen kulttuuri- ja taidetoimintaan.

Parturi-kampaaja

Keinupuistossa on aina hyvä tukkapäivä! Keskuksen lähitorilla sinua palvelee ammattitaitoinen parturi-kampaaja Carita Vastahanka.

Parturi-kampaamo Tmi Carita Högman
Varaa aika: puh. 050 305 7473

Ravintola Keinupuisto

Keinupuiston ravintola palvelee keskuksen asukkaita ja asiakkaita päivittäin. Tervetuloa maukkaalle lounaalle tai vaikkapa kahville ja pullalle!

Avoinna

ma–pe 8–15
viikonloppuisin klo 8–10 ja klo 11–13

Keinupuistokeskus, Orivedenkatu 28, 1 krs.
33720 Tampere
puh. 050 436 8192

Tilavuokraus

Tarvitsetko juhla- tai tapahtumatilaa? Vuokraamme Keinupuistokeskuksen tiloja yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin lähitoritoiminnalta vapaaksi jäävinä aikoina, pääsääntöisesti ma–pe klo 15–20 ja la–su klo 9–18. Tilavaraus edellyttää tarjoilun tilaamista Kuuselakeskuksen ravintolasta.

Keinupuiston tilat

  • Ravintolasali 85 hlö
  • Kerhohuone 20 hlö
  • Kabinetti 15 hlö

Tee varaus: puh. 050 566 2765 (ravintolapäällikkö).

Katso vuokratilahinnasto

Ota yhteyttä Keinupuistokeskukseen

Keinupuistokeskus
Orivedenkatu 28,
33720 Tampere
Katso kartta

Soita meille

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi