Tervetuloa Taatalan lähitorille

Taatalan lähitori on alueen kohtaamis- ja harrastuspaikka. Löydät täältä maksuttomia neuvonta- ja ohjauspalveluja sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävää harrastetoimintaa. Tilaisuuksia ja tapahtumia on päivittäin, joten itselle sopivaa tekemistä on helppo löytää. Yhteisölliseen toimintaan ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset!

Taatalan lähitori on avoinna arkisin ma–pe klo 9–15 ja lauantaisin klo 11–14. Toimintaa on jalkautettu myös lähialueen muihin tiloihin ja puistoihin.

Mikä on palvelukortteli?

Taatalakeskuksen palvelukortteli avasi ovensa keväällä 2020. Korttelin ideana on luoda koko alueesta ikäystävällinen asuinpaikka, jossa kaikki tarvittava on lähellä. Tärkeää korttelitoiminnassa on myös yhteisöllisyys. Aluetta kehittävät yhteistyössä alueen asukkaat ja toimijat sekä Tampereen kaupunki.

Palvelut

Taatalan palvelukortteli tarjoaa runsaasti erilaisia palveluja omannäköisen ja toimivan arjen luomiseen. Tarkemmat tiedot löydät kuukausiohjelmasta.

Liikunta

Iloa, energiaa ja liikettä arkeen! Taatalakeskuksesta löydät erilaista ohjattua liikuntaa, joka sopii monelle. Vaikka et asuisikaan Taatalassa, olet tervetullut mukaan liikkumaan! Liikuntaryhmät ovat avoimia koko alueen kaikenikäisille tamperelaisille.

Taatalan viikoittaiseen liikuntaohjelmaan kuuluvat muun muassa:

  • Kuntopiiri
  • Tasapainoryhmä
  • Seniori Pilates
  • Voimaa, virkeyttä ja vetreyttä liikuntaryhmä

Taatalassa liikuntatoimintaa on jalkautettu myös lähistöllä sijaitsevien Kotilinnasäätiön vuokratalojen yhteistiloihin, joita ovat kerhohuone, askarteluhuone ja kuntosali. Tervetuloa mukaan!

Kulttuuri ja taidetoiminta

Taatalan palvelukorttelissa musiikki ja laulu raikaavat. Meiltä löydät viikoittain erilaisia esityksiä, kulttuuritapahtumia ja kädentaidonryhmiä. Tervetuloa osallistumaan matalan kynnyksen taidetoimintaan – yhteislauluun, taidetuokioihin, musiikkimuisteloihin ja käsityöpiiriin!

Taatalassa kulttuuri- ja taidetoimintaa on jalkautettu myös lähistöllä sijaitsevien Kotilinnasäätiön vuokratalojen yhteistiloihin, joita ovat kerhohuone, askarteluhuone ja kuntosali. Tervetuloa mukaan!

Ravintola Taatala

Taatalakeskuksen ravintola palvelee keskuksen asukkaita ja asiakkaita päivittäin. Tervetuloa maukkaalle lounaalle tai vaikkapa kahville ja pullalle!

Avoinna

ma–pe 8–15
lauantaisin klo 8–15
sunnuntaisin klo 8–14

Taatalakeskus, Sulkavuorenkatu 6
33820 Tampere
puh. 044 491 9110

Ota yhteyttä Taatalakeskukseen

Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6,
33820 Tampere
Katso kartta

Soita meille

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi