Kuvassa yhteisötaiteilija Sanni, sosiaaliohjaaja Katri, fysioterapeutti Fanni ja sairaanhoitaja Ulla-Maija.

Palvelut

Taatala tarjoaa runsaasti erilaisia palveluja omannäköisen ja toimivan arjen luomiseen. Tarkemmat tiedot löydät kuukausiohjelmasta ja verkkosivujen tapahtumakalenterista.

Liikunta

Iloa, energiaa ja liikettä arkeen! Taatalakeskuksesta löydät erilaista ohjattua liikuntaa, joka sopii monelle. Vaikka et asuisikaan Taatalassa, olet tervetullut mukaan liikkumaan! Liikuntaryhmät ovat avoimia koko alueen kaikenikäisille tamperelaisille.

Taatalan viikoittaiseen liikuntaohjelmaan kuuluvat muun muassa:

  • Ulkoiluryhmä
  • Liikettä niveliin-ryhmä
  • Kuntosali pienryhmä

Taatalassa liikuntatoimintaa on jalkautettu myös lähistöllä sijaitsevien Kotilinnasäätiön vuokratalojen yhteistiloihin, joita ovat kerhohuone, askarteluhuone ja kuntosali. Tervetuloa mukaan!

Kulttuuri ja taidetoiminta

Taatalakeskuksessa musiikki ja laulu raikaavat. Meiltä löydät viikoittain erilaisia esityksiä, kulttuuritapahtumia ja kädentaidonryhmiä. Tervetuloa osallistumaan matalan kynnyksen taidetoimintaan – yhteislauluun, taidetuokioihin, musiikkimuisteloihin ja käsityöpiiriin!

Taatalassa kulttuuri- ja taidetoimintaa on jalkautettu myös lähistöllä sijaitsevien Kotilinnasäätiön vuokratalojen yhteistiloihin, joita ovat kerhohuone, askarteluhuone ja kuntosali. Tervetuloa mukaan!

Ravintola Taatala

Taatalakeskuksen ravintola palvelee keskuksen asukkaita ja asiakkaita päivittäin. Tervetuloa maukkaalle lounaalle tai vaikkapa kahville ja pullalle!

Avoinna

Ma-Su klo 8.00-14.30

Taatalakeskus, Sulkavuorenkatu 6
33820 Tampere
puh. 044 491 9110

Ota yhteyttä Taatalakeskukseen

Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6,
33820 Tampere
Katso kartta

Soita meille 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa