Toimintaa kaikille

Sointu Senioripalveluiden palvelukeskuksista löydät lähitoreja ja palvelukorttelin, jotka takaavat omannäköisen ja vireän arjen. Ne tarjoavat monipuolista tekemistä ja mukavaa seuraa kaikenikäisille tamperelaisille.

Lähitoritoimintaa tarjoavat Kaukaharjukeskus Kaukajärvellä, Keinupuistokeskus Hervannassa ja Kuuselakeskus Härmälässä. Koivistonkylän Taatalakeskuksessa toiminta toteutetaan palvelukorttelitoimintana.

Poikkeusoloissa eLähitori auttaa

Koronaviruksesta johtuen Soinnun lähitorit ovat suljettuina. Kuukausiohjelmat käynnistyvät vähitellen, mutta sitä ennen voit tutustua Sointu Senioripalveluiden eLähitoriin.

eLähitori on sivusto, jonne on koottu erilaisia nettisivulinkkejä, jotka tarjoavat tietoa, ohjeita ja tekemistä muuttuneen arjen tueksi. Sivulle on koottu roppakaupalla mukavaa selailtavaa aina ruokaohjeista, kulttuuriesityksiin ja siivousvinkkeihin. eLähitorilla on myös eITE-piste, josta löydät teematietoa terveyteen, hyvinvointiin ja palveluihin liittyen.

Vaikuta lähitoritoimintaan!

Miten haluaisit viettää aikaa lähitorilla?

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita siitä, millaista ohjelmaa Soinnun lähitoreilta pitäisi löytyä. Voit jättää ideasi alla olevaan lomakkeeseen tai tulla ideoimaan Soinnun ja asiakkaiden yhteisiin iltapäiviin, joita järjestämme säännöllisesti. Ideointi-iltapäivien ajankohta löytyy kunkin lähitorin kuukausiohjelmasta.

Etsitkö tekemistä?

Soinnun lähitoreilla ja palvelukorttelissa tapahtuu jatkuvasti. Koko ohjelman löydät Soinnun omasta tapahtumakalenterista, joka pitää sisällään jokaisen palvelukeskuksen ohjelmatarjonnan. Kuukausiohjelmat löytyvät pdf-tiedostoina, jotka voit tulostaa itsellesi. Ohjelmat löytyvät palvelukeskusten lähitoreilta ja palvelukorttelista, ja voit tilata sen sähköpostiisi.

maanantai 2.8.2021

09:00

Palveluohjaus

Maksutonta ohjausta ja neuvontaa  myös ajanvarauksella.

Sosiaaliohjaaja ke klo 10-11 p. 044 710 9598

Fysioterapeutti p. 044 722 5935

Sairaanhoitaja ma 12–14 p. 050 522 8601

Lue lisää
10:00

Lempeää liikuntaa

Monipuolisia, seisten tehtäviä harjoitteita, jotka sopivat kaiken kuntoisille. Ryhmä ohjataan Kuuselakeskuksen takana, rannassa olevalla hiekkakentällä. Ilmoittautuminen fysioterapeutille 044 722 5935. TERVETULOA!

Lue lisää
10:00

Puistojumppa

Puistojumppaa maanantaisin 17.5. alkaen klo 10.00–10.30 Taatalapuistossa. Tehdään seisten lihasvoimaharjoitteita oma kehonpaino vastuksena tai pienillä käsipainoilla. Säävaraus! Noudatamme kaikissa ryhmissä…

Lue lisää

Palvelut

Soinnun lähitori- ja palvelukorttelitoiminta tarjoavat maksutonta neuvontaa, harrastuksia ja tekemistä kaikenikäisille tamperelaisille. Toimipistekohtaiset palvelut löydät kunkin palvelukeskuksen sivuilta.

Ravintolapalvelut

Soinnun lähitoreilla ja palvelukorttelissa sinua palvelevat laadukkaat ja viihtyisät ravintolat.  Tervetuloa aamiaiselle, lounaalle tai kahville vaikka vuoden jokaisena päivänä! Ravintolasta löytyy aina juttuseuraa ja päivän lehti. Ruokalista on jokaisessa palvelukeskuksessa sama.

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminta on iso osa Soinnun yhteisöllisyyttä. Se antaa paljon ikäihmisille mutta myös kaverina toimiville vapaaehtoisille. Soinnussa vapaaehtoiset voivat osallistua ja avustaa lähitorin erilaisissa harrasteryhmissä tai toimia vaikkapa ulkoilukaverina.

Tilavuokraus

Sointu Senioripalveluiden lähitorien tiloja voi myös vuokrata. Erikokoiset ja viihtyisät tilat sopivat esimerkiksi kokouksiin, tapahtumiin, harrastusryhmiin tai juhlapäivien viettoon. 

Ota yhteyttä

Soita meille

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi