Tule mukaan lähitorille

Sointu Senioripalveluiden palvelukeskuksista löydät lähitoreja, jotka takaavat omannäköisen ja vireän arjen. Ne tarjoavat monipuolista tekemistä ja mukavaa seuraa kaikenikäisille tamperelaisille.

Lähitoritoimintaa tarjoavat Kaukaharjukeskus Kaukajärvellä, Keinupuistokeskus Hervannassa, Kuuselakeskus Härmälässä sekä Koivistonkylän Taatalakeskus.

eLähitori ohjaa tiedon äärelle

eLähitori on sivusto, jonne on koottu erilaisia nettisivulinkkejä, jotka tarjoavat tietoa, ohjeita ja tekemistä muuttuneen arjen tueksi. Sivulle on koottu roppakaupalla mukavaa selailtavaa aina ruokaohjeista, kulttuuriesityksiin ja siivousvinkkeihin. eLähitorilla on myös eITE-piste, josta löydät teematietoa terveyteen, hyvinvointiin ja palveluihin liittyen.

Vaikuta lähitoritoimintaan!

Miten haluaisit viettää aikaa lähitorilla?

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita siitä, millaista ohjelmaa Soinnun lähitoreilta pitäisi löytyä. Voit jättää ideasi alla olevaan lomakkeeseen tai tulla ideoimaan Soinnun ja asiakkaiden yhteisiin iltapäiviin, joita järjestämme säännöllisesti. Ideointi-iltapäivien ajankohta löytyy kunkin lähitorin kuukausiohjelmasta.

Etsitkö tekemistä?

Soinnun lähitoreilla tapahtuu jatkuvasti. Koko ohjelman löydät Soinnun omasta tapahtumakalenterista, joka pitää sisällään jokaisen palvelukeskuksen ohjelmatarjonnan. Kuukausiohjelmat löytyvät pdf-tiedostoina, jotka voit tulostaa itsellesi. Ohjelmat löytyvät palvelukeskusten lähitoreilta ja palvelukorttelista, ja voit tilata sen sähköpostiisi.

torstai 22.2.2024

10:00

Toiveiden laulut

Kuunnellaan ja lauletaan yhdessä toiveiden lauluja. Voit tulla toivomaan omaa suosikkiasi. Ohjaajana yhteisötaiteilija Sanni. Monitoimitila 1krs.

Lue lisää
10:15

Sointuvaa musiikkia

Sointuvaa musiikkia – tuokiossa lauletaan ja muistellaan tuttuja lauluja. Kuunnellaan musiikkia ja soitetaan rytmisoittimia.  Talon yhteisötaiteilija Kanerva laulattaa ja esiintyy.  Vapaa pääsy!

Lue lisää

Palvelut

Soinnun lähitori- ja palvelukorttelitoiminta tarjoavat maksutonta neuvontaa, harrastuksia ja tekemistä kaikenikäisille tamperelaisille. Toimipistekohtaiset palvelut löydät kunkin palvelukeskuksen sivuilta.

Ravintolapalvelut

Soinnun lähitoreilla ja palvelukorttelissa sinua palvelevat laadukkaat ja viihtyisät ravintolat.  Tervetuloa aamiaiselle, lounaalle tai kahville vaikka vuoden jokaisena päivänä! Ravintolasta löytyy aina juttuseuraa ja päivän lehti. Ruokalista on jokaisessa palvelukeskuksessa sama.

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminta on iso osa Soinnun yhteisöllisyyttä. Se antaa paljon ikäihmisille mutta myös kaverina toimiville vapaaehtoisille. Soinnussa vapaaehtoiset voivat osallistua ja avustaa lähitorin erilaisissa harrasteryhmissä tai toimia vaikkapa ulkoilukaverina.

Tilavuokraus

Sointu Senioripalveluiden lähitorien tiloja voi myös vuokrata. Erikokoiset ja viihtyisät tilat sopivat esimerkiksi kokouksiin, tapahtumiin, harrastusryhmiin tai juhlapäivien viettoon. 

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa