Tule mukaan lähitorille

Sointu Senioripalveluiden palvelukeskuksista löydät lähitoreja, jotka takaavat omannäköisen ja vireän arjen. Ne tarjoavat monipuolista tekemistä ja mukavaa seuraa kaikenikäisille tamperelaisille.

Lähitoritoimintaa tarjoavat Kaukaharjukeskus Kaukajärvellä, Keinupuistokeskus Hervannassa, Kuuselakeskus Härmälässä sekä Koivistonkylän Taatalakeskus.

eLähitori ohjaa tiedon äärelle

eLähitori on sivusto, jonne on koottu erilaisia nettisivulinkkejä, jotka tarjoavat tietoa, ohjeita ja tekemistä muuttuneen arjen tueksi. Sivulle on koottu roppakaupalla mukavaa selailtavaa aina ruokaohjeista, kulttuuriesityksiin ja siivousvinkkeihin. eLähitorilla on myös eITE-piste, josta löydät teematietoa terveyteen, hyvinvointiin ja palveluihin liittyen.

Vaikuta lähitoritoimintaan!

Miten haluaisit viettää aikaa lähitorilla?

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita siitä, millaista ohjelmaa Soinnun lähitoreilta pitäisi löytyä. Voit jättää ideasi alla olevaan lomakkeeseen tai tulla ideoimaan Soinnun ja asiakkaiden yhteisiin iltapäiviin, joita järjestämme säännöllisesti. Ideointi-iltapäivien ajankohta löytyy kunkin lähitorin kuukausiohjelmasta.

Etsitkö tekemistä?

Soinnun lähitoreilla tapahtuu jatkuvasti. Koko ohjelman löydät Soinnun omasta tapahtumakalenterista, joka pitää sisällään jokaisen palvelukeskuksen ohjelmatarjonnan. Kuukausiohjelmat löytyvät pdf-tiedostoina, jotka voit tulostaa itsellesi. Ohjelmat löytyvät palvelukeskusten lähitoreilta ja palvelukorttelista, ja voit tilata sen sähköpostiisi.

torstai 23.5.2024

10:00

Eletty ja luettu elämä – Lukupiiri

Tule herättelemään muistojasi! Tervetulo matkalle omaan tarinaan ja minuuteen, Tielle, jossa itsetuntemus ja -arvostus lisääntyvät. Muistelemalla ja lukemalla muistikuvat kirjastuvat ja niiden jakaminen ryhmässä rakentaa luottamusta ja yhteisöllisyyttä. Turvallisessa kirjallisuusterapian menetelmiä käytävässä pienryhmässä uskaltaudut heittäytymään aiheeseen ja purkamaan auki omaa elämäntarinaasi. Ohjaajana FM, sanataide- ja kirjallisuusterapiaohjaaja Anja Kuhalampi. Kurssi kerrat: 11.4, 25.4, 9.5 ja 23.5. klo 10-11. Metsäkellossa 1. krs. 

Lue lisää
10:00

Tuolijumppa istuen

Kaikille avoin ja maksuton tuolijumppa. Kaikki liikkeet tehdään istuen. Ohjaajana lähitorin fysioterapeutti. 

Lue lisää

Palvelut

Soinnun lähitori- ja palvelukorttelitoiminta tarjoavat maksutonta neuvontaa, harrastuksia ja tekemistä kaikenikäisille tamperelaisille. Toimipistekohtaiset palvelut löydät kunkin palvelukeskuksen sivuilta.

Ravintolapalvelut

Soinnun lähitoreilla ja palvelukorttelissa sinua palvelevat laadukkaat ja viihtyisät ravintolat.  Tervetuloa aamiaiselle, lounaalle tai kahville vaikka vuoden jokaisena päivänä! Ravintolasta löytyy aina juttuseuraa ja päivän lehti. Ruokalista on jokaisessa palvelukeskuksessa sama.

Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoiminta on iso osa Soinnun yhteisöllisyyttä. Se antaa paljon ikäihmisille mutta myös kaverina toimiville vapaaehtoisille. Soinnussa vapaaehtoiset voivat osallistua ja avustaa lähitorin erilaisissa harrasteryhmissä tai toimia vaikkapa ulkoilukaverina.

Tilavuokraus

Sointu Senioripalveluiden lähitorien tiloja voi myös vuokrata. Erikokoiset ja viihtyisät tilat sopivat esimerkiksi kokouksiin, tapahtumiin, harrastusryhmiin tai juhlapäivien viettoon. 

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa