Viihtyisää ja turvallista palveluasumista Tampereella

Sointu Senioripalveluiden viihtyisissä ja esteettömissä kodeissa arki jatkuu tuttuun mutta turvalliseen tapaan. Löydät meiltä yhteisöllisiä palveluasuntoja ja ryhmäkotiasuntoja, jonne omat tavarasi ja elämäntapasi ovat tervetulleita. Apua ja hoivaa löytyy käden mitan päässä, mutta kunnioitamme myös omaa itsenäisyyttäsi ja rauhaasi.

Soinnun neljä viihtyisää palvelukeskusta sijaitsevat Tampereella. Kuuselakeskus, Taatalakeskus, Kaukaharjukeskus ja Keinupuistokeskus tarjoavat kaikki puitteet omannäköiseen ja turvalliseen arkeen. Mikäli kaipaat itsenäisempää asumismuotoa, tutustu Soinnun vuokra-asumisen ratkaisuihin.

Millaista on asua Soinnussa?

Soinnun kaikissa palvelukeskuksissa on turvallinen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Pelit, laulut, tietovisat, liikunta ja monet muut ohjatut tuokiot kokoavat asukkaat viettämään aikaa yhdessä. Soinnun lähitoreilta tai palvelukorttelista voit valita itsellesi sopivan harrastuksen, osallistua konserttiin, luennolle tai tapahtumaan. Samalla ystävällinen henkilökunta huolehtii arjen sujuvuudesta. Myös vapaaehtoiset ovat iso osa asukkaidemme päiviä.

Kaikille asukkaillemme tehdään henkilökohtainen palvelu- ja hoitosuunnitelma, joka sisältää kuntoutussuunnitelman. Elämänpuu kokoaa yhteen asukkaan tärkeät asiat ja toiveet. Hoitosuunnitelmassa sovitaan päivittäisissä toiminnoissa tarvittava ohjaus, tuki ja apu (klo 7 – 22). Tarvittaessa palvelut voivat olla ympärivuorokautisia. Tehostetun palveluasumisen ryhmäkotiasunnot on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa.

Meille muuttoa ei tarvitse jännittää – kunnioitamme elämänrytmiäsi ja omia tapojasi. Saat jatkaa tuttuja kotitöitä ja osallistua sinua kiinnostaviin harrastuksiin, mikäli näin haluat. Voit myös ehdottaa omaa ideaasi lähitorin tai palvelukorttelin kuukausiohjelmaan. Meillä asukkaat ovat mukana ideoimassa ja suunnittelmassa harrastustoimintaa, sillä he tietävät parhaiten, mitä he arkeensa kaipaavat.

Soinnun palveluasunnot ja ryhmäkotiasunnot

Soinnun palvelu- ja ryhmäkotiasunnot tarjoavat esteettömän, turvallisen ja yhteisöllisen asumisympäristön, jonka ansiosta sekä asukas että hänen läheisensä voivat elää arkea tyytyväisin mielin. Kodin tuntu on meille tärkeää. Palveluasunto on tilava yksiö tai kaksio, josta asukas voi somistaa omannäköisen kodin. Ryhmäkodeissa asukkaalla on oma huone ja kylpyhuone.

Oman kodin lisäksi voit viettää aikaa yhteisissä tiloissa. Ne täyttyvät elämästä, kun asukkaat kokoontuvat lukemaan lehtiä, pelaamaan Skippoa tai muita leppoisia pelejä. Myös pihamaalla on erityisesti kauniina kesäpäivinä mukava juoda vaikka päiväkahvit.

Soinnun vuokra-asunnot

Näin haet Soinnun asukkaaksi

Olisiko Sointu sinulle tai läheisellesi sopiva koti?

Palvelu- ja ryhmäkotiasuntoihimme voit hakea Pirkanmaan hyvinvointialueen asiakasohjauksen kautta. Ota yhteyttä Pirkanmaan Kotitoriin:

puh. 040 733 3949
ma – pe klo 8.00–16.30

Vuokra-asuntoihin voit hakea Sointu Senioripalveluiden kautta. Ota yhteyttä vuokra-asumisen yhteyshenkilöihin:

Johanna Seppälä puh. 044 4919160
Jouni Ojanen puh. 050 9131 781

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa