Taatalakeskuksen asumispalvelut

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Taatalakeskus tarjoaa kodikkaita ja esteettömiä asumispalveluita Tampereen Koivistonkylän tuntumassa. Rauhaisalla pientaloasuinalueella sijaitseva palvelukeskus sopii etenkin niille, jotka arvostavat luonnonrauhaa ja ikäystävällisiä palveluita. Kotona asuvilla on mahdollisuus virkistävään ja kuntouttavaan päivätoimintaan sekä laadukkaisiin ravintolapalveluihin ravintola Taatalassa.

Leppoisaa ja ikäystävällistä arkea Taatalakeskuksessa

Tampereen Taatalan lämmin tunnelma on tulijaa vastassa jo ulko-ovella. Yhteisistä tiloista aukeaa näkymä Tampereen Koivistonkylän luontomaisemiin, jota voi ihailla ympäri vuoden. Elämänmeno on meillä rauhallista ja kunnioittaa jokaisen asukkaan omaa rytmiä. Meillä saat omaa rauhaa ja itsenäisyyttä, mutta myös juttuseuraa ja tekemistä.

Muuttoa Taatalaan ei tarvitse jännittää, sillä meillä sinusta huolehtii asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta. Apua ja tukea on aina kädenmitan päässä. Samanmielistä seuraa löytyy viihtyisistä oleskelu- ja monitoimitiloista, joissa harrastetaan, pelataan, katsotaan tv:tä, luetaan – ja ollaan vaan yhdessä.

Omannäköistä ja mukavaa ajanvietettä löydät Taatalan uudesta palvelukorttelista. Kortteli on koko alueen yhteinen kohtaamispaikka, jossa voi harrastaa monipuolisesti, kysyä apua ja hoitaa terveyttä. Asukkaiden suosiossa ovat esimerkiksi pelipäivät, kulttuurituokiot, erilaisten lemmikkien vierailut ja lukuisat musiikkiharrastukset aina yhteislaulusta musiikkimuisteloihin ja DJ:n soittamiin levyihin.

Palvelukortteli liittyy koko alueen ikäystävällisempään kehittämiseen. Tavoitteena on luoda asuinalue, jossa kaikki on lähellä ja jossa on mahdollista asua kotona mahdollisimman pitkään. Tärkeää on myös alueelle muodostuva yhteisö. Korttelia kehittävät yhdessä alueen asukkaat ja toimijat sekä Tampereen kaupunki.

Taatalakeskuksen palveluasunnot

Taatalassa palveluasuminen on viihtyisää ja turvallista. Ystävällinen ja asiantunteva hoivahenkilökuntamme auttaa tarvittaessa ympäri vuorokauden, joten arki sujuu rauhallisin mielin.

Taatalakeskuksessa on tarjolla 42 ikäihmisille tarkoitettua palveluasuntoa:

  • 30 palveluasuntoa
  • 10 yhden hengen asuinhuonetta ja 2 lyhytaikaispaikkaa muistisairaiden ryhmäkodissa (tehostettu palveluasuminen)

Näin haet asukkaaksi Taatalakeskukseen

Olisiko Taatala sinulle tai läheisellesi sopiva koti?

Voit hakea Taatalakeskuksen asukkaaksi Tampereen kaupungin asiakasohjauksen kautta. Taatalakeskuksen lisäksi Sointu Senioripalvelut tarjoaa asumispalveluita Kaukajärven Kaukaharjukeskuksessa, Hervannan Keinupuistokeskuksessa, ja Härmälän Kuuselakeskuksessa.

Taatalakeskus

  • Sijaitsee Tampereen Koivistonkylässä
  • Yhteensä 42 palveluasuntoa ikäihmisille
  • Valmistui vuonna 1994
  • Palvelukorttelitoiminta käynnistyi 2020
  • Osoite: Sulkavuorenkatu 6, 33820 Tampere

Ota yhteyttä Taatalakeskukseen

Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6,
33820 Tampere
Katso kartta

Soita meille 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa