Tervetuloa Keinupuistokeskukseen!

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Keinupuistokeskus sijaitsee Tampereen Hervannassa, luonnon ja monipuolisten palveluiden keskellä. Kodikas Keinupuisto toimii alueellisena lähipalvelukeskuksena, joka tarjoaa asumispalveluja keskuksessa asuville, päivätoiminta– ja palvelukeskuspalveluja sekä kotiin annettavia palveluja lähialueella asuville senioreille. Keinupuiston lähitorille ovat kaikenikäiset tamperelaiset tervetulleita viettämään aikaa.

Sujuvaa arkea Suomen parhaimmassa lähiössä

Keinupuistokeskus sijaitsee Tampereen Hervannassa, joka on yksi Suomen tunnetuimmista lähiöistä. Monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien päässä sijaitseva alue on tunnettu myös kauniista luonnosta.

Palvelut

Keinupuistokeskuksesta löydät asumis- ja päiväkeskuspalvelut sekä monipuolista lähitoritoimintaa aina kulttuurista liikuntaan.

Keinupuistokeskuksen uutiset

Keinupuistokeskuksessa tapahtuu

maanantai 6.2.2023

12:00

Aivotreeni

Kaikille avoin ja maksuton ryhmä. Tukea muistin virkistymiseksi. Ohjaajana Nääsville ry:n muistiohjaaja. Lisätietoja Tuija Mäeltä puh. 050 4067 160 / tuija.maki@naasville.fi. 

Lue lisää
14:00

Sointu Akatemia taideluennot

Luennoitsijana Tampereen Taiteilijaseura ry:stä Anne Paldanius. Luennot sekä Kuuselan että Keinupuiston lähitorilta. Kuuselan luentoja voi seurata Keinupuiston lähitorilla etäyhteyden kautta. 

23.1. klo 14.30 Hugo Simberg. Kuuselan lähitori, etänä katsottavissa Keinupuiston lähitorilla 

6.2. klo 14.00 Helen Schjerfbeck. Luento Keinupuiston lähitorilla 

24.2. klo 14.oo Akseli Gallen-Kallela. Luento Keinupuiston lähitorilla 

6.3. klo 14.30 Eero Järnefelt ja Pekka Halonen suomalaisuuden tulkkeina. Kuuselan lähitori, etänä katsottavissa Keinupuiston lähitorilla 

Lue lisää

Ota yhteyttä Keinupuistokeskukseen

Keinupuistokeskus
Orivedenkatu 28,
33720 Tampere
Katso kartta

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa