Kuntoile Kuuselakeskuksessa

Kuuselakeskuksen kuntosalilla harjoittelu on helppoa ja turvallista, sillä käytössä ovat HUR-älykorttilaitteet. Älykortille ladattu henkilökohtainen harjoitusohjelma mahdollistaa yksilöllisen harjoittelun. Liikunta salilla on myös mukavaa! Kuntosalilla voi esimerkiksi polkea kuntoilulaitteessa kymmeniä erilaisia luontoreittejä ja kaupunkimaisemia katsellen. Tämän mahdollistaa kuntoilulaitteeseen yhdistetty televisioruutu.

Kuntosalivuorot

Kuuselakeskuksen asukkaille on varattu vuorot maksuttomaan omatoimiseen harjoitteluun viitenä päivänä viikossa. Lähitorin asiakkaille kuntosalilla on ohjattu vuoro perjantaisin. Muina päivinä heille on varattu aikaa omatoimiseen harjoitteluun. Kevään 2023 viikko-ohjelman näet tästä.

Näin pääset alkuun

Kuntosaliharjoittelu aloitetaan fysioterapeutin ohjauksessa Hyvä startti -ohjauskerralla. Voit varata ajan henkilökohtaiseen ohjaukseen, jossa tehdään yksilöllinen kuntosaliohjelma ja ohjataan laitteiden käytössä. Harjoitusohjelma ladataan henkilökohtaiselle älykortille, jonka avulla voit jatkaa kuntoilua omatoimisesti. Varaa aika fysioterapeutille Hyvä startti -ohjaukseen: puh. 050 917 2706

Hinnat

  • Hyvä Startti -ohjauskerta 10 €
  • kymmenen kerran kortti 55 €
  • kuukausikortti 25 €
  • kertakortti kuntosalille 7 €

Luontoreitit houkuttelevat harjoitteluun

Kuntoilulaitteeseen liitetty reittiohjelmisto virkistää ja innostaa harjoitteluun. Katso videolla kuntosalin käyttäjien kokemuksia nykyaikaisista laitteista.

Ota yhteyttä Kuuselakeskukseen

Kuuselakeskus
Nuolialantie 46,
33900 Tampere
Katso kartta

Soita meille 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa