Taatalakeskus

Tervetuloa Taatalakeskukseen!

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Taatalakeskus sijaitsee rauhallisella asuinalueella Tampereen Koivistonkylän tuntumassa. Alueen leppoisa palvelukeskus tarjoaa ikäystävällisen kodin lähellä luontoa ja palveluita. Myös päiväkeskustoiminta pyörii meillä vireänä. Taatalan uudessa palvelukorttelissa voit harrastaa, viettää aikaa, kysyä apua ja tavata samanmielisiä. Kortteliin ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset.

Koivistonkylän rauhassa on hyvä olla

Taatalakeskus sijaitsee Tampereen Koivistonkylän tuntumassa, pientalovaltaisella asuinalueella. Rauhaisan ympäristön lisäksi alueella on kaikki tarvittavat palvelut aina apteekista kampaamoon.

Mikä on palvelukortteli?

Taatalakeskuksessa aloitettiin keväällä 2020 uusi palvelukorttelitoiminta. Sen tavoitteena on luoda koko alueesta ikäystävällinen asuinpaikka, jossa kaikki tarvittava on lähellä. Tärkeää korttelitoiminnassa on myös yhteisöllisyys. Aluetta kehittävät yhteistyössä alueen asukkaat ja toimijat sekä Tampereen kaupunki.

Palvelut

Taatalakeskuksesta löydät asumis- ja päiväkeskuspalvelut sekä monipuolista palvelukorttelitoimintaa aina kulttuurista liikuntaan.

Ajankohtaista

Taatalakeskuksen uutisia

Taatalakeskuksessa tapahtuu

maanantai 25.10.2021

10:00

Kuntosali

Ohjattu kuntosalivuoro osoitteessa Sulkavuorenkatu 2, 0krs. Ryhmän koko max 5. Ryhmässä on tilaa. Ohjaajana Taatalakeskuksen fysioterapeutti.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset puh. 044 491 9097

Lue lisää

tiistai 26.10.2021

10:15

Tuolitanssi

Istuen ja halutessaan seisten tehtäviä harjotteita koko keholle musiikin tahtiin fysioterapeutin ohjaamana Taatalakeskuksen ravintolassa.

Lue lisää

Ota yhteyttä Taatalakeskukseen

Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6,
33820 Tampere
Katso kartta

Soita meille

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi