Taatalakeskus

Tervetuloa Taatalakeskukseen!

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Taatalakeskus sijaitsee rauhallisella asuinalueella Tampereen Koivistonkylän tuntumassa. Alueen leppoisa palvelukeskus tarjoaa ikäystävällisen kodin lähellä luontoa ja palveluita. Myös päiväkeskustoiminta pyörii meillä vireänä. Taatalan uudella lähitorilla voit harrastaa, viettää aikaa, kysyä apua ja tavata samanmielisiä. Lähitorille ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset.

Koivistonkylän rauhassa on hyvä olla

Taatalakeskus sijaitsee Tampereen Koivistonkylän tuntumassa, pientalovaltaisella asuinalueella. Rauhaisan ympäristön lisäksi alueella on kaikki tarvittavat palvelut aina apteekista kampaamoon.

Palvelukorttelitoiminta muuttui lähitoriksi

Taatalakeskuksessa keväällä 2020 alkanut palvelukorttelitoiminta on muuttunut syksyllä 2021 lähitoriksi. Tavoitteena on luoda koko alueesta ikäystävällinen asuinpaikka, jossa kaikki tarvittava on lähellä. Tärkeää toiminnassa on myös yhteisöllisyys. Aluetta kehittävät yhteistyössä alueen asukkaat ja toimijat sekä Tampereen kaupunki.

Palvelut

Taatalakeskuksesta löydät asumis- ja päiväkeskuspalvelut sekä monipuolista lähitoritoimintaa aina kulttuurista liikuntaan.

Ajankohtaista

Taatalakeskuksen uutisia

Taatalakeskuksessa tapahtuu

tiistai 16.4.2024

Ota yhteyttä Taatalakeskukseen

Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6,
33820 Tampere
Katso kartta

Soita meille 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa