Taatalakeskus

Tervetuloa Taatalakeskukseen!

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Taatalakeskus sijaitsee rauhallisella asuinalueella Tampereen Koivistonkylän tuntumassa. Alueen leppoisa palvelukeskus tarjoaa ikäystävällisen kodin lähellä luontoa ja palveluita. Myös päiväkeskustoiminta pyörii meillä vireänä. Taatalan uudessa palvelukorttelissa voit harrastaa, viettää aikaa, kysyä apua ja tavata samanmielisiä. Kortteliin ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset.

Koivistonkylän rauhassa on hyvä olla

Taatalakeskus sijaitsee Tampereen Koivistonkylän tuntumassa, pientalovaltaisella asuinalueella. Rauhaisan ympäristön lisäksi alueella on kaikki tarvittavat palvelut aina apteekista kampaamoon.

Mikä on palvelukortteli?

Taatalakeskuksessa aloitettiin keväällä uusi palvelukorttelitoiminta. Sen tavoitteena on luoda koko alueesta ikäystävällinen asuinpaikka, jossa kaikki tarvittava on lähellä. Tärkeää korttelitoiminnassa on myös yhteisöllisyys. Aluetta kehittävät yhteistyössä alueen asukkaat ja toimijat sekä Tampereen kaupunki.

Palvelut

Taatalakeskuksesta löydät asumis- ja päiväkeskuspalvelut sekä monipuolista palvelukorttelitoimintaa aina kulttuurista liikuntaan.

Ajankohtaista

Taatalakeskuksen uutisia

Ei artikkeleita

Taatalakeskuksessa tapahtuu

maanantai 28.9.2020

perjantai 2.10.2020

12:15

Elämäni Soinnut

Elämäni Soinnut on Taatalakeskuksen uusi ryhmä. Ryhmä sisältää musiikkimuistoja ja ilmaisullista tarinankerrontaa. Ryhmä kokoontuu perjantaisin 2.10. – 30.10. klo 12.15…

Lue lisää

maanantai 5.10.2020

Ota yhteyttä Taatalakeskukseen

Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6,
33820 Tampere
Katso kartta

Soita meille

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi