Sijainti ja ympäristö

Sujuvaa arkea Suomen parhaassa lähiössä

Tampereen Hervanta on monille suomalaisille tuttu, ja alue on valittu myös maan parhaaksi lähiöksi. Eikä ihme – monipuolisten palveluiden lisäksi hervantalaiset saavat nauttia runsaista viheralueista, ulkoilureiteista ja järvistä. Ahvenisjärvi, Hervantajärvi, Suolijärvi ja Särkijärvi sijaitsevat kaikki Hervannassa.

Liikenneyhteydet Hervantaan ovat erinomaiset. Uusi raitiotie ja tiheät pysäkkivälit helpottavat myös kaupunginosan sisäisiä asiointimatkoja ja palvelujen saavutettavuutta.

Historiaa

Tiesitkö, että Hervannan kaupunginosa suunniteltiin kauas keskustasta lähes luonnontilaiseen metsään 1960-luvun lopulla? Arkkitehtuurikilpailun voittanut professori Aarno Ruusuvuoren suunnitelma antoi pohjan alueen kaavoitukselle. Julkisten ja kaupallisten palvelutilojen kokonaisuuden Hervantaan suunnittelivat arkkitehdit Raili ja Reima Pietilä.

Liikenneyhteydet

Palveluliikenteen bussi 16 liikennöi Keinupuistosta reitillä Hervanta – Hallila – Turtola – Kaleva. Hervannassa liikennöivät myös 5 ja 10. Katso tarkemmat aikataulut ja tilausohjeet.

Keinupuistokeskuksen läheisyydessä on raitiovaunupysäkki. Ratikka 3 Opiskelija nimiseltä pysäkiltä on noin 400 metriä Keinupuistokeskukseen.

Keinupuistokeskuksen lähellä on useita linja-autopysäkkejä.

Katso tarkemmat aikataulut.

Alueen lähipalvelut

Ota yhteyttä Keinupuistokeskukseen

Keinupuistokeskus
Orivedenkatu 28,
33720 Tampere
Katso kartta

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa