Liikunta

Sointu Senioripalvelut pitää sinut liikkeessä ja terveenä! Palvelukeskuksistamme löydät runsaasti erilaista liikuntaa, joka ylläpitää toimintakykyäsi ja helpottaa siten arjessa pärjäämistä.

Voit kokeilla vaikkapa näitä:

  • voimaan ja tasapainoon keskittyvää liikuntaa
  • venyttelyjumppaa
  • lempeää liikuntaa ja tanssia
  • kuntopiiriä
  • pilatesta
  • liikunnallisia pelejä

Kaikki mukaan!

Liikuntaryhmät kokoontuvat Soinnun lähitoreilla Kaukaharjussa, Keinupuistokeskuksessa ja Kuuselakeskuksessa ja Taatalakeskuksessa. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset, jotka haluavat nauttia liikunnan ilosta ja energiasta.

Millaista on ohjattu liikunta Soinnussa?

Soinnussa fysioterapeutit, koulutetut ohjaajat ja vapaaehtoiset ohjaavat liikuntaryhmiä. Ryhmät vaihtelevat hieman palvelukeskuksien välillä – voit kokeilla erilaisia lajeja rauhallisesta joogasta senioritansseihin. Tutustu Soinnun liikuntatarjontaan keskusten kuukausiohjelmien avulla. Löydät ohjelmista myös aikoja omatoimiseen liikkumiseen liikuntatiloissa.

Oma liikkumissuunnitelma takaa oikean suunnan

Soinnun yksilöllisessä liikuntaneuvonnassa fysioterapeutti ottaa huomioon elämäntilanteesi, toimintakykysi, tavoitteesi ja toiveesi. Yhdessä tehtävään liikkumissuunnitelmaan kirjataan esimerkiksi säännöllistä arkiliikkumista, ulkoilua, kotivoimistelua ja liikuntaharjoittelua ryhmässä. Yhdessä myös seurataan liikkumissuunnitelman toteutumista ja päivitetään sitä.

Kiinnostuitko? Varaa maksuton aika liikkumissuunnitelman tekemiseen: p. 050 917 2706


Rajoittaako polvi kävelyä?

Entä onnistuuko uinti, kun olkapää on kipeä?

Tule tapaamaan fysioterapeuttia ja löytämään oikea ratkaisu liikkumisen helpottamiseksi. Lähitorien ja palvelukorttelin asiakkaille fysioterapeutin tapaaminen on maksutonta.

Varaa aika henkilökohtaiseen liikuntaneuvontaan: p. 050 917 2706.

Kuuselan kuntosalilla liikutaan monipuolisesti

Kuuselakeskuksen lähitorilla on oma kuntosali. Siellä harjoittelu on helppoa ja turvallista, sillä käytössä ovat HUR-älykorttilaitteet. Älykortille ladattu henkilökohtainen harjoitusohjelma mahdollistaa yksilöllisen harjoittelun. Kuntosaliharjoittelu aloitetaan fysioterapeutin ohjauksessa Hyvä startti -käynnillä.


Ulkoilu tekee hyvää!

Soinnussa reippaillaan myös ulkona. Asioiden hoitaminen ja säännöllinen ulkoilu lisäävät omatoimisuutta ja liikkumisvarmuutta. Ulkona kävely tukee myös muistia – erityisesti vehreä ympäristö virkistää ja rauhoittaa mieltä. Soinnun palvelukeskusten lähellä sijaitsevat viheralueet sopivat mainiosti ulkona liikkumiseen.

Tuntuuko yksin ulkoilu haastavalta? Ei hätää! Soinnun mukavat vapaaehtoiset lähtevät mielellään ulos kävelylle tai asiointiavuksi.

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa