Kaukaharjukeskuksen asumispalvelut

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Kaukaharjukeskus tarjoaa viihtyisiä ja esteettömiä asumispalveluita Tampereen Kaukajärvellä. Lähellä luontoa ja kulttuuripalveluja sijaitseva palvelukeskus sopii etenkin niille, jotka nauttivat ulkoilusta sekä luovasta ja leppoisasta tekemisestä.

Kaukaharjukeskuksessa toimiva lähitori tarjoaa kaikille alueen asukkaille mahdollisuuden virkistävään päivätoimintaan, mukaviin kohtaamisiin sekä laadukkaisiin ravintolapalveluihin ravintola Kaukaharjussa.

Lempeää ja leppoisaa arkea Kaukaharjussa

Ystävällisen tunnelman aistii jo Kaukaharjukeskuksen ovella. Kaukajärven kupeessa sijaitseva viihtyisä palvelukeskus on tunnettu mukavasta ja rauhoittavasta ilmapiiristään. Kodikkaat oleskelu- ja monitoimitilat kutsuvat tekemään ja jutustelemaan hyvässä porukassa. Myös Kaukajärven kaunis luonto on monelle asukkaalle rakas asia – vehreää maisemaa voi ihailla ulkona vaikka päiväkahvien merkeissä.

Muuttoa Kaukaharjuun ei tarvitse jännittää. Meillä sinusta huolehtii asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta, joka kunnioittaa omaa elämänmenoasi ja rytmiäsi. Saat omaa rauhaa ja itsenäisyyttä, mutta myös juttuseuraa ja tekemistä. Asukkaidemme suosiossa ovat esimerkiksi karaoke ja yhteislaulut, käsityöpiiri, tietovisat ja erilaiset kulttuurituokiot. Löydät ne Kaukaharjun lähitorilta, joka on koko alueen yhteinen harrastus- ja kohtaamispaikka.

Mahat meillä täyttää keskuksen oma Kaukaharju-ravintola, josta saat aamupalaa, lounasta ja kahvilapalveluja. Ravintolaan voi tulla viettämään aikaa vaikka perheen ja läheisten kanssa. Tiloja voi myös vuokrata esimerkiksi merkkipäiviin.

Kaukaharjukeskuksen palvelu- ja vuokra-asunnot

Kaukaharjussa palveluasuminen on viihtyisää ja turvallista. Tarvittaessa hoivahenkilökunta auttaa sinua tai läheistäsi ympäri vuorokauden, joten arjesta voi nauttia rauhallisin mielin mukavissa puitteissa.

Pärjäätkö itsenäisemmin? Sointu Senioripalveluilta löytyy myös 20 erikokoista asuntoa Kaukajärveltä, Kaukaharjukeskuksen naapuruston senioritaloista. Asunnot ovat esteettömiä ja niihin on mahdollista tilata esimerkiksi kotihoitopalveluita.

Kaukaharjukeskuksen pihapiirissä on 104 ikäihmisille suunniteltua asuntoa:

  • 64 palveluasuntoa
  • 12 asuntoa muistisairaiden ryhmäkodissa (ympärivuorokautinen palveluasuminen)
  • 20 asuntoa kolmessa senioritalossa (palvelupaketti)
  • 8 yksiötä lyhytaikaiseen 1–6 kk:n vuokra-asumiseen

Näin haet asukkaaksi Kaukaharjukeskukseen

Olisiko Kaukaharju sinulle tai läheisellesi sopiva koti?

Voit hakea Kaukaharjukeskuksen asukkaaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen asiakasohjauksen kautta. Kaukaharjukeskuksen lisäksi Sointu Senioripalvelut tarjoaa asumispalveluita Härmälän Kuuselakeskuksessa, Hervannan Keinupuistokeskuksessa ja Koivistonkylän Taatalakeskuksessa.

Kaukaharjukeskus

  • Sijaitsee Tampereen Kaukajärvellä
  • 104 palvelu- ja vuokra-asuntoa
  • 1. osa valmistui 1999 ja 2. osa 2003
  • Yhteisiä harrastetiloja ja sauna
  • Osoite: Keskisenkatu 13–15, 33710 Tampere

Ota yhteyttä Kaukaharjukeskukseen

Kaukaharjukeskus
Keskisenkatu 13–15
33710 Tampere
Katso kartta

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa