Kuuselakeskuksen lähitorin palvelut

Raija pöydän ääressä sekoittamassa skipbo-kortteja

Tervetuloa Kuuselan lähitorille

Kuuselan lähitori on alueen kohtaamis- ja harrastuspaikka. Se toimii osana Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluja.

Löydät täältä maksuttomia neuvonta- ja ohjauspalveluja sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävää harrastetoimintaa. Tilaisuuksia ja tapahtumia on päivittäin, joten itselle sopivaa tekemistä on helppo löytää. Lähitorille ovat tervetulleita kaikenikäiset tamperelaiset!

Kuuselan lähitori on avoinna arkisin ma–pe klo 9–15 ja lauantaisin klo 11–14.

Palvelut

Kuuselan lähitori tarjoaa runsaasti erilaisia palveluja omannäköisen ja toimivan arjen luomiseen. Tarkemmat tiedot löydät kuukausiohjelmasta.

Liikunta

Kuuselan lähitorin liikuntaryhmät tarjoavat ohjattua liikunnan iloa kaikille tamperelaisille. Viikoittaiseen ohjelmaan kuuluvat muun muassa:

  • Liikunnan iloa-ryhmä
  • Erilaisia tuolijumppia
  • Kehonhuolto-ryhmä
  • Seniorijumppa ja venyttely-ryhmä
  • Perhetemppu sekä muita ryhmiä.

Kuuselakeskuksessa on oma kuntosali, jossa harjoittelu on helppoa ja turvallista. Henkilökohtainen harjoitusohjelma mahdollistaa yksilöllisen harjoittelun. Kuntosalilla järjestetään myös ohjattuja ryhmiä.

Kulttuuri ja taidetoiminta

Kuuselan lähitorilta löydät viikoittain erilaisia kulttuuritapahtumia ja -ryhmiä. Tervetuloa osallistumaan matalan kynnyksen taidetoimintaan – karaokeen, yhteislauluun, keramiikkatöihin tai tekstiili- ja taidetöihin!

Kuuselakeskuksen luovassa tilassa on ohjattua tekemistä, mutta siellä voi askaroida myös itsenäisesti. Erilaiset keskusteluryhmät ja muistikuntoutus tarjoavat mahdollisuuksia yhteiseen seurusteluun. 

Hyvinvointipalvelut

Kuuselassa itsestä huolehtiminen ja pieni hemmottelu kuuluvat asiaan. Keskuksen lähitorilla sinua palvelee ammattitaitoinen parturi-kampaaja.

Kampaamo Tmi Erja Ahonen
Varaa aika: puh. 040 524 4035

Päiväkoti

Kuuselakeskuksessa on toiminut  syksystä 2014 lähtien Kuuselan päiväkoti. Kuuselan päiväkoti on Tampereen ensimmäinen päiväkoti, jossa lapset ja vanhukset kohtaavat ja toimivat päivittäin samoissa tiloissa. Tämä luo sukupolvien välistä yhteisöllisyyttä, mistä sekä asukkaat että lapset nauttivat. Lapset ja ikäihmiset jakavat yhdessä muun muassa ruokailutilan sekä liikunta-, musiikki- ja askartelutiloja.

Ravintola Kuusenoksa

Kuuselakeskuksen ravintola palvelee keskuksen asukkaita ja asiakkaita päivittäin. Tervetuloa maukkaalle lounaalle tai vaikkapa kahville ja pullalle!

Avoinna

Ma-Pe klo 8.00-15.00
La-Su klo 8.00-14.30

Kuuselakeskus, Nuolialantie 46
33900 Tampere
puh. 050 918 2917

Tilavuokraus

Tarvitsetko juhla- tai tapahtumatilaa? Vuokraamme Kuuselakeskuksen tiloja yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin lähitoritoiminnalta vapaaksi jäävinä aikoina, pääsääntöisesti ma–pe klo 15–20 ja la–su klo 9–18. Tilavaraus edellyttää tarjoilun tilaamista Kuuselakeskuksen ravintolasta.

Kuuselan tilat

  • Härmäläsali, monitoimisali 50–60 hlö
  • Lumikello, monitoimitila 30–40 hlö
  • Ravintolan kabinetti 20–30 hlö
  • Metsätähti, kokoustila 15 hlö

Tee varaus: puh. 050 566 2765 (ravintolapäällikkö).

Ota yhteyttä Kuuselakeskukseen

Kuuselakeskus
Nuolialantie 46,
33900 Tampere
Katso kartta

Soita meille 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa