Toimitaan yhdessä

Lähitorit ovat kaikenikäisten kohtaamispaikkoja ja matalan kynnyksen palvelupisteitä.

Lähitorit tarjoavat monipuolista tietoa, tukea ja toimintaa arkeen. Lähitorilta saat neuvoja ja palveluohjausta arjen ongelmiin, siellä voit osallistua ryhmätoimintaan, erilaisiin tapahtumiin tai vain tulla tapaamaan tuttuja.

Asukkaat ja alueen toimijat muodostavat osallistavan yhteisön

Osallisuudella ja yhteisöllisyydellä on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnille. Lähitorilla kaikkien alueen toimijoiden toivotaan osallistuvan asuin- ja lähialueen kehittämiseen verkostomaisen yhteistyökumppanuuden kautta. Yhteinen naapurusto, palvelut, tapahtumat ja erilaiset toiminnot luovat luonnollisen paikan ylisukupolvisille kohtaamisille, johon kaikki ovat tervetulleita.

Osallisuus tarkoittaa myös mahdollisuutta harrastaa tai osallistua erilaiseen toimintaan tarvittaessa vaikka etäyhteyden välityksellä.

Palvelukorttelitoimintaa pilotoidaan Taatalakeskuksessa ja Kaukaharjukeskuksessa

Palvelukorttelitoiminta käynnistyi keväällä 2020 ja toimintaa kehitetään nyt yhdessä hyvinvointialueen, kaupungin ja alueen asukkaiden kanssa. Sointu toimii koordinaattorina palvelukorttelin kehittämisessä, alueen toimijoiden rekrytoimisessa ja aktiivisena viestijänä asukkaiden suuntaan.

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa