Keinupuistokeskuksen asumispalvelut

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Keinupuistokeskus tarjoaa viihtyisiä ja esteettömiä asumispalveluita Tampereen Hervannassa. Monipuolisten palveluiden tuntumassa sijaitseva palvelukeskus sopii etenkin niille, jotka kaipaavat arkeensa sujuvuutta ja mielekästä tekemistä. Myös alueen vehreä luonto on monen asukkaan mieleen.

Keinupuiston lähitori tarjoaa kaikille alueen asukkaille mahdollisuuden virkistävään toimintaan, mukaviin kohtaamisiin ja laadukkaisiin ravintolapalveluihin ravintola Keinupuistossa.

Mukavaa ja turvallista arkea Keinupuistossa

Keinupuistokeskuksessa asukkaita tervehtii rauhaisa ja lämmin ilmapiiri. Viihtyisissä oleskelu- ja monitoimitiloissa voit viettää aikaa omalla tavallasi – osallistua yhteisiin keskusteluihin, pelihetkiin tai lukea vaikkapa päivän lehden. Myös valoisa ravintola ja rauhaisa pihamaa ovat monen asukkaan suosikkipaikkoja, joissa on mukava tavata myös omia läheisiään.

Muuttoa Keinupuistoon ei tarvitse jännittää. Meillä sinusta huolehtii asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta, joka kunnioittaa omaa elämänmenoasi ja rytmiäsi. Saat omaa rauhaa ja itsenäisyyttä, mutta myös juttuseuraa ja tekemistä. Myös vapaaehtoistoiminta on Keinupuistossa vireää, mikä takaa eri-ikäisten kohtaamisen arjessa.

Keinupuiston lähitori on koko alueen yhteinen kohtaamispaikka, josta löydät harrastuksia sekä apua terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Asukkaiden yhteisenä kohtaamispaikkana se tuo iloa, sisältöä ja merkitystä elämään. Samalla käynnillä voit tavata ihmisiä ja nauttia lounasta ravintola Keinupuistossa. Ravintolan tiloja voi myös vuokrata esimerkiksi merkkipäiviin.

Keinupuiston palveluasunnot

Keinupuistossa asut viihtyisästi mutta turvallisesti. Yhteisöllisissä palveluasunnoissa hoivahenkilökunta auttaa ja tukee sinua tai läheistäsi tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Keinupuistossa on tarjolla palveluasuntoja vuokralle:

  • 13 palveluasuntoa
  • 15 asuntoa ryhmäkodissa (tehostettu palveluasuminen).

Näin haet asukkaaksi Keinupuistokeskukseen

Olisiko Keinupuisto sinulle tai läheisellesi sopiva koti?

Voit hakea Keinupuistokeskuksen asukkaaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen asiakasohjauksen kautta. Keinupuistokeskuksen lisäksi Sointu Senioripalvelut tarjoaa asumispalveluita Kaukajärven Kaukaharjukeskuksessa, Härmälän Kuuselakeskuksessa ja Koivistonkylän Taatalakeskuksessa.

Keinupuistokeskus

  • 28 palveluasuntoa
  • Sijaitsee Tampereen Hervannassa
  • Valmistui vuonna 2002
  • Osoite: Orivedenkatu 28, 33720 Tampere

Ota yhteyttä Keinupuistokeskukseen

Keinupuistokeskus
Orivedenkatu 28,
33720 Tampere
Katso kartta

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa