Kuuselakeskuksen asumispalvelut

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Kuuselakeskus tarjoaa viihtyisiä ja esteettömiä asumispalveluita Tampereen Härmälässä. Pyhäjärven tuntumassa sijaitseva palvelukeskus sopii etenkin niille, jotka arvostavat luonnonrauhaa, mielekästä tekemistä ja runsasta harrastustarjontaa.

Kuuselan lähitori tarjoaa kaikille alueen asukkaille mahdollisuuden virkistävään toimintaan, mukaviin kohtaamisiin ja laadukkaisiin ravintolapalveluihin ravintola Kuusenoksassa.

Omannäköistä ja turvallista arkea Kuuselakeskuksessa

Kodikkaan ilmapiirin aistii jo Kuuselan ovella. Yhteisistä tiloista aukeaa näkymä Tampereen Pyhäjärvelle, joten ympäröivää luontoa voi ihailla ympäri vuoden. Viihtyisät oleskelu- ja monitoimitilat kutsuvat viettämään aikaa omalla tavalla. Myös rauhallinen ja vehreä pihamaa on monen asukkaan suosikkipaikka.

Muuttoa Kuuselaan ei tarvitse jännittää. Meillä sinusta huolehtii asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta, joka kunnioittaa omaa elämänmenoasi ja rytmiäsi. Saat omaa rauhaa ja itsenäisyyttä, mutta myös juttuseuraa ja tekemistä.

Kuuselakeskuksen lähitori on koko alueen yhteinen kohtaamispaikka, jossa voi harrastaa monipuolisesti, kysyä apua ja hoitaa terveyttä. Asukkaiden suosiossa ovat esimerkiksi energiset lavis-tunnit, karaoke ja erilaiset taide-, keramiikka- ja musiikkiharrastukset.

Kuuselakeskuksen kanssa samoissa tiloissa toimii myös Kuuselan päiväkoti. Vilkkaat lapset tuovat paljon iloa ja eloa asukkaidemme arkeen. Lapset ja ikäihmiset jakavat yhdessä muun muassa ruokailutilan sekä liikunta-, musiikki- ja askartelutiloja.

Kuuselakeskuksen palvelu- ja vuokra-asunnot

Kuuselassa voit asua viihtyisässä ja esteettömässä kodissa itsenäisesti vuokra-asunnon palvelupaketilla. Mikäli tarvitset enemmän apua ja hoivaa, on Kuuselassa mahdollisuus yhteisöllisiin palveluasuntoihin, jossa hoivahenkilökunta auttaa tarvittaessa ympäri vuorokauden.

Kuuselakeskuksessa on 156 ikäihmisille suunniteltua asuntoa:

  • 56 palveluasuntoa
  • 72 asuntoa viidessä ryhmäkodissa (tehostettu palveluasuminen)
  • 28 asuntoa vuokrattavaksi palvelupaketilla

Näin haet asukkaaksi Kuuselakeskukseen

Olisiko Kuusela sinulle tai läheisellesi sopiva koti?

Voit hakea Kuuselakeskuksen asukkaaksi Pirkanmaan hyvinvointialueen asiakasohjauksen kautta. Vuokra-asuntoja palvelupaketilla haetaan Sointu Senioripalveluilta. Kuuselakeskuksen lisäksi Sointu Senioripalvelut tarjoaa asumispalveluita Kaukajärven Kaukaharjukeskuksessa, Hervannan Keinupuistokeskuksessa ja Koivistonkylän Taatalakeskuksessa.

Kuuselakeskus

  • Suomen ensimmäinen palveluasumisen keskus
  • 156 palvelu- ja vuokra-asuntoa
  • 1. osa valmistui 1990 ja 2. osa 2014
  • Keskuksessa myös päiväkoti
  • Osoite: Nuolialantie 46, 33900 Tampere

Ota yhteyttä Kuuselakeskukseen

Kuuselakeskus
Nuolialantie 46,
33900 Tampere
Katso kartta

Soita meille 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa