Sijainti ja ympäristö

Koivistonkylän rauhassa on hyvä olla

Taatalakeskus sijaitsee Tampereen Koivistonkylän eli ”Koikkarin” tuntumassa. Ympäristö on pientalovaltainen, joten rento ja kiireetön tunnelma on osa Koivistonkylän idyllistä ilmapiiriä. Alueella on kokeiltu myös uusia tuulia: Koivistonkylän tuore Ilokkaanpuiston asuinalue saa energiansa Tampereen Teiskoon rakennettavasta, taloyhtiöiden omistamasta aurinkosähkövoimalasta. Kyseinen energian etätuotantoon perustuva konsepti on uusi koko Euroopassa.

Koivistonkylän hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut ovat myös alueen asukkaiden mieleen.

Historiaa

Tiesitkö, että myös Taatala on Tampereen kaupunginosa?

Tarkasti ottaen Taatalakeskus ei siis sijaitse Koivistonkylässä, vaan nimensä mukaisesti Taatalassa. Alue rajautuu idässä Koivistonkylään. Taatalan kaupunginosa on nimetty alueella sijainneen Taatalan tilan mukaan. Taatala oli entinen Messukylän henkikirjakylään kuulunut torppa, ja alue siirtyi Tampereen kaupunkiin vuoden 1947 alussa osana Messukylän kuntaa.

Liikenneyhteydet

Palveluliikenteen bussit 3 ja 11 liikennöivät Koivistonkylän Prismalta, joka sijaitsee n. 300 metrin päässä Taatalakeskuksesta. Katso tarkemmat aikataulut ja ohjeet.

Taatalakeskuksen lähipysäkille Koivistontielle pääsee TKL:n linjoilla 13 ja 14. Alle 500 metrin päässä pysähtyvät myös linjat 5 ja 50. Katso tarkemmat aikataulut.

Alueen lähipalvelut

Ota yhteyttä Taatalakeskukseen

Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6,
33820 Tampere
Katso kartta

Soita meille 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa