Tule yhteistyökumppaniksi!

Haluatko olla mukana luomassa hyvää vanhuutta ja toteuttaa ammattitaitoasi lämminhenkisessä ympäristössä? Teemme mielellämme yhteistyötä erilaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa sekä osallistumme yhteiskunnallisiin tutkimushankkeisiin.

Yhteistyökumppaniksi Sointuun?

Sointu Senioripalvelut etsii jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita tuottamaan ikäihmisille hyvää mieltä ja ikimuistoisia kokemuksia. Soinnun lähitoreilla ja palvelukortteleissa viettävät aikaansa kaikenikäiset tamperelaiset, joten kohderyhmämme on laaja. Vuodessa meillä käy noin 32 000 vierailijaa.

Tarjoamme yhteistyökumppaneille hyvän sijainnin, tilat toiminnan harjoittamiseen, valmiin asiakaskunnan sekä tietoa asiakkaiden tarpeista ja toiveista. Tällä hetkellä teemme yhteistyötä esimerkiksi liikuntaseurojen ja yksityisyrittäjien, kuten parturi-kampaajien ja fysioterapeuttien kanssa.

Lähitoritoiminnassa voi olla mukana kunnan, seurakunnan, vapaaehtoisjärjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden tarjoamia palveluita ja toimintaa. Jos sinulla on jokin idea, josta haluaisit keskustella kanssamme, ota rohkeasti yhteyttä. Mikäli haluat tarjota Soinnun lähitoreille kulttuuriesitystä, pyydämme sinua täyttämään esiintyjän ja esityksen tiedot oheiseen lomakkeeseen.

Tutkimusyhteistyö Sointu Senioripalveluiden kanssa

Olemme tehneet yhteistyötä monenlaisten tutkimushankkeiden kanssa. Tampereella sijaitsevissa palvelukeskuksissa asuvia ikäihmisiä ja lähitorien asiakkaita on haastateltu heidän kokemuksistaan. Keskuksissa on toteutettu myös erilaisia tutkimusinterventioita, joissa on ollut mukana niin henkilökuntaa kuin asiakkaitakin.

Olemme mielellämme mukana yhteiskunnallisissa tutkimushankkeissa myös jatkossa. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa