Kaukaharjun lähitorin palvelut

Tervetuloa Kaukaharjun lähitorille

Kaukaharjun lähitori on alueen vireä harrastuspaikka. Se toimii osana Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluja. Lähitorilta löydät maksuttomia neuvonta- ja ohjauspalveluja sekä hyvinvointia ja terveyttä edistävää harrastetoimintaa – kuten kulttuurituokioita, liikuntaa, yhteislaulua, karaokea ja käsityöpiiriä. Lähitorille ovat tervetulleita lähialueen kaikenikäiset asukkaat!

Palvelut

Kaukaharjun lähitori tarjoaa runsaasti tekemistä ja palvelupisteitä omannäköisen ja sujuvan arjen luomiseen. Tarkemmat tiedot löydät kuukausiohjelmasta.

Liikunta

Uusi fysioterapeutti aloittaa työnsä Kaukaharjun lähitorilla alkuvuonna 2023 ja kevään ohjatut liikuntaryhmät käynnistyvät helmikuussa.

Liike tekee hyvää! Kaukaharjun lähitorilla on viikoittain tarjolla fysioterapeutin ohjaamia liikuntaryhmiä. Tule mukaan vaikkapa energiseen kuntopiiriin tai rauhallisempaan tuolijumppaan.

Kulttuuri ja taidetoiminta

Kiinnostaako musiikki, käsityöt tai muut luova toiminta?

Kaukaharjukeskuksen lähitorilla voit osallistua moniin matalan kynnyksen kulttuuri- ja taideharrastuksiin. Tule mukaan leppoisiin yhteislaulutilaisuuksiin tai esimerkiksi viikoittain kokoontuvaan KaVeri-verkoston käsityöryhmään. Meillä voit laulaa myös karaokea tai laittaa jalalla koreasti tanssien merkeissä.

Ravintola Kaukaharju

Kaukaharjukeskuksen ravintola palvelee keskuksen asukkaita ja asiakkaita päivittäin. Tervetuloa maukkaalle lounaalle tai vaikkapa kahville ja pullalle!

Avoinna
ma-pe klo 8.00-14.30
la-su klo 8.00-14.00

Kaukaharjukeskus, Keskisenkatu 13–15
33710 Tampere
puh. 050 581 8116

Tilavuokraus

Oletko järjestämässä juhlia tai muutaa tilaisuutta? Kaukaharjukeskuksen tiloja voi vuokrata yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin lähitoritoiminnalta vapaaksi jäävinä aikoina, pääsääntöisesti ma–pe klo 15–20 ja la–su klo 9–18. Tilavaraus edellyttää tarjoilun tilaamista ravintolasta.

Kaukaharjun tilat

  • ravintolasali 70 hlö

Tee varaus: puh. 050 566 2765 (ravintolapäällikkö).

Ota yhteyttä Kaukaharjukeskukseen

Kaukaharjukeskus
Keskisenkatu 13–15
33710 Tampere
Katso kartta

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa