Tervetuloa Keinupuistokeskukseen!

Sointu Senioripalveluihin kuuluva Keinupuistokeskus sijaitsee Tampereen Hervannassa, luonnon ja monipuolisten palveluiden keskellä. Kodikas Keinupuisto toimii alueellisena lähipalvelukeskuksena, joka tarjoaa asumispalveluja keskuksessa asuville, päivätoiminta– ja palvelukeskuspalveluja sekä kotiin annettavia palveluja lähialueella asuville senioreille. Keinupuiston lähitorille ovat kaikenikäiset tamperelaiset tervetulleita viettämään aikaa.

Sujuvaa arkea Suomen parhaimmassa lähiössä

Keinupuistokeskus sijaitsee Tampereen Hervannassa, joka on yksi Suomen tunnetuimmista lähiöistä. Monipuolisten palveluiden ja hyvien liikenneyhteyksien päässä sijaitseva alue on tunnettu myös kauniista luonnosta.

Palvelut

Keinupuistokeskuksesta löydät asumis- ja päiväkeskuspalvelut sekä monipuolista lähitoritoimintaa aina kulttuurista liikuntaan.

Keinupuistokeskuksen uutiset

Keinupuistokeskuksessa tapahtuu

perjantai 3.5.2024

09:30

Lempeä aamujooga ILMOITTAUTUNEILLE

Ilmoittaudu mukaan lempeään aamujoogaan. Tunnilla tehdään erilaisia jooga- ja rentoutusharjoituksia lattiatasossa. Ryhmää ohjaa joogaopettaja Mari Salminen. Kurssi on perjantaisin klo 9.30-10.30. Kevätkausi 60€, (12 kertaa). Lisätiedot ja ilmoittautumiset Marille sähköpostilla mari@karunyayoga.fi tai whatsapp/tekstiviestillä 046-5736507.

Lue lisää
09:45

Elämän hetkiä -muisteluryhmä

Muistelemme oman elämän vaiheita ja tapahtumia. Muistojen virittäjinä toimivat esimerkiksi vanhat esineet tai kuvat tai ohjaajan lukema lyhyt tekstikatkelma. Voit ehdottaa myös aiheita ja työskentelytapoja.
Ryhmän ohjaaja Janna Satri on tietokirjailija ja sanataideohjaaja joka opiskelee kirjallisuusterapiaohjaajaksi. Lisätietoja: p. 050-3566012 tai janna.satri@gmail.com

Lue lisää
11:00

Tuolijooga- kurssi ILMOITTAUTUNEILLE

Ilmoittaudu mukaan lempeään tuolijoogaan. Harjoitukset tehdään istuen, ryhmää ohjaa joogaopettaja Mari Salminen. Kurssi on perjantaisin klo 11-12, 26.4.-31.5. Kevätkausi 20€. Lisätiedot ja ilmoittautumiset Marille sähköpostilla mari@karunyayoga.fi tai whatsapp/tekstiviestillä 046-5736507.

Lue lisää

Ota yhteyttä Keinupuistokeskukseen

Keinupuistokeskus
Orivedenkatu 28,
33720 Tampere
Katso kartta

Soita meille arkisin klo 9–15

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi

Seuraa meitä somessa