Piristä yksinäisiä -päivä

Tapahtumapaikka: Kuuselakeskus

Kategoriat:

Kansallista Piristä yksinäisiä -päivää vietetään 11.7.2024. Lähitorillamme teemaan liittyen klo 10–11 Peliporukka härmäläsalissa, 1.krs. ja jutteluporukka lumikellossa, 1.krs.
Samalla lanseerataan Tule jutulle – tuoli idea. Tule jutulle -tuoliin voi istahtaa juttuseuraa haluava ja näin helposti löytää keskusteluseuraa.

Ehdota yhteistä tekemistä päivän piristykseksi!
Käykö aika yksin pitkäksi tai olisiko sinun mahdollista olla mukana innostamassa muita mukaan toimintaa?
Tule mukaan ehdottamaan mitä yhteistä tekemistä voisi tehdä mitä voisit tehdä yhdessä muiden kanssa ilman ohjaajaa omatoimisesti. Voisiko yhdessä, vaikka lähteä viikoittain lenkille, kauppaan, pitsalle, lounaalle tai vaikka yhdessä istahtaa alas pelaillen, lukien tai vaikka visaillen. Voimme koota tulleista ehdotuksista erillisen ohjelman, josta voi helposti löytää yhteistä tekemistä.
Tiesithän, että ravintolasalin valkoisessa senkissä on iso määrä eri-laisia pelejä sekä pääaulassa kirjaston pistellä mm. visailukirjoja, äänikirjoja, ja musiikkia lainattavaksi. Ulko-ovien lähettyvillä on helle-hattuja ja vilttejä ulkoilua varten sekä päävoilla apuvälineiden lähellä sauvakävelysauvoja ja sateensuojia! Lisäksi Lumikellotilassa on telkkari, jonne voi kokoontua, vaikka iltasella yhdessä katsomaan telkkaria!

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika
to 11.7.2024 10:00
Tapahtumapaikka:
Kuuselakeskus
Nuolialantie 46
33900 Tampere
Kategoriat:

← Näytä kaikki tapahtumat