Kävelytesti

Tapahtumapaikka: Taatalakeskus

Perjantaina 21.5. sinulla on mahdollisuus osallistua kestävyyskuntoa arvioivaan kävelytestiin Taatalapuistossa klo 12 ja 15 välillä.

Testissä kävellään tasamaalla kaksi kilometriä mahdollisimman nopeasti tasaisella vauhdilla ilman apuvälineitä. UKK 2 km -kävelytesti arvioi kestävyyskuntoa eli hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskykyä, joka on keskeinen osa terveyttä ja toimintakykyä. Testi sopii aikuisille, joilla ei ole ripeää kävelyä rajoittavaa sairautta tai oiretta. Jos et ole varma sopiiko testi sinulle, soittele, niin katsotaan tilannettasi ajanvarauksen yhteydessä!

Ilmoittaudu testiin Tiina Santalalle 17.–19.5. numeroon 044 491 9097. Testin toteuttaa fysioterapeuttiopiskelija Anna-Maria Vuorinen.

Testi sisältää alkulämmittelyn, tulosten laskemisen ja palautteenannon. Varaa testin tekemiseen aikaa kokonaisuudessaan n. 1 tunti. Varusteiksi sopivat sään mukainen vaatetus ja lenkkitossut sekä oma sykemittari (muutama mittari löytyy, mikäli omaa mittaria ei ole). Jos käytät lukulaseja, ne on hyvä ottaa myös mukaan.

Säävaraus! Emme ole sokerista, mutta kaatosateen yllättäessä testi peruuntuu.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika
pe 21.5.2021 13:00
Tapahtumapaikka:
Taatalakeskus
Sulkavuorenkatu 6
33820 Tampere
Kategoriat:
,

← Näytä kaikki tapahtumat