Uusi raikas sisustus

Kaukajärvellä Mummunkujalla on uusittu kaikki lyhytaikaiseen vuokra-asumiseen tarkoitetut asunnot. Asunnot on remontoitu ja niiden sisustus uusittu. Kauniit, raikkaat asunnot odottavat uusia asukkaita.

Lyhytaikainen vuokra-asuminen

Lyhytaikainen vuokra-asuminen tarjoaa väliaikaisen majoitusratkaisun esimerkiksi oman asunnon korjaus- ja remontointityön ajaksi. Soinnun lyhytaikaisen vuokra-asumisen kahdeksan asuntoa sijaitsevat viihtyisässä Katriina-senioritalossa Kaukajärvellä. Asunnot ovat kalustettuja tupakeittiöllisiä yksiöitä, jotka voi vuokrata 1–6 kuukauden ajaksi.

Talon ikäraja on 55 vuotta. Mikäli olet muuttamassa asuntoon puolisosi kanssa, vähintään toisen on täytettävä tämä ikävaatimus. Asunnoissa voivat asua vain itsenäisesti toimeen tulevat henkilöt, joilla ei ole edennyttä muistisairautta.

Jos vuokralaisella on käytössä kotihoidon palveluja tai turvapuhelinpalvelu, ne voi siirtää Katriinaan asumisen ajaksi. Tällöin on tärkeää, että vuokralainen ilmoittaa hyvissä ajoin muutosta kaupungin kotihoitoon tai sille yritykselle, jolta hän on palvelun tilannut.

Lyhytaikaisiin asuntoihin voit tutustua tarkemmin 360-kameralla tehdyssä esittelyssä. Tutustu myös Soinnun muihin asumispalveluihin.

Lisätiedot ja vuokraus

Johanna Seppälä, puh. 044 491 9160

johanna.seppala@sointusenioripalvelut.fi

Mummunkuja 1 kuvassa etualalla, aivan Kaukaharjukeskuksen vieressä.