Kekriä juhlittiin iloisen railakkaasti

Kaukaharjukeskuksessa päätettiin järjestää hieman isommat Kekri-kemut 7.10. mielialaa piristämään ja ainahan sitä on mukava pistää jalalla koreasti. Mukana juhlahulinassa oli Kaukajärven Lions:laisia, heille kiitos siitä. Hieno esimerkki alueellisen yhteistyön toimivuudesta. Koronahan on aiheuttanut palvelukeskuksissa järjestettäviin tapahtumiin ja ryhmiin sulkuja ja muutoksia. Juhlan tunnelma oli hieno ja mielellään olisimme juhlaan läheisiä ottaneet mukaan, mutta jotta kokoontuvan juhlakansan määrä pysyi kohtuullisena, juhlimme nyt omalla porukalla. Kunhan aika sen sallii, niin toivotamme jälleen läheisetkin tervetulleiksi juhlintaan.

Kekrien emäntä toivotti kaikki tervetulleeksi iloitsemaan ja nauttimaan juhlallisuuksista.

Asukkaamme Hilkka lausui itse kirjoittamansa runon karjalanpiirakoiden tekemisestä. Runo syntyi edellisen päivän piirakkatalkoissa.

Ohjelmassa oli elävää musiikkia ja tanssit, orkesterina Marja-Liisa ja herraseurue. Lisäksi oli erilaisia toimintapisteitä kuten visailua, ennustuksia, pallonheittoa ym. Ravintolamme teki tarjolle hyvää ruokaa ja olipa jopa tarjolla asukkaidemme edellisenä päivänä ihan itse leipomiaan karjalanpiirakoita. Tottakai myös seura oli erinomaisen hyvää. Tanssilattia ei näin ulkona ollessa ollut se kaikkein liukkain, mutta hyvin pihallakin tanssiminen onnistui.

Koronaprinsessoja ja kekripukkeja

Järjestelyissä huomioitiin totta kai turvallisuusohjeistus. Henkilökunta ja avustajat käyttivät suusuojainta tai kasvot peittävää visiiriä. Mutta koska oli kyseessä kekrijuhla, niin hulluttelimme myös asusteilla ja vaatetuksilla. Korona tarkoittaa myös kruunua, joten pitihän sitä olla kruunuja päässä. Monenlaista koronaprinsessaa oli liikkeellä. Olipa joukossa myös kekri pukkejakin.

Juhlakansaa nauttimassa musiikista, tanssista ja antimista.

Kyllä tanssiminen vaan on mukavaa!!
Ennustuksia, hierontaa, pallonheittoa ym.