Rakkauskirjeitä näytelmä – teatteriesitys katsotaan Lämpiö kanavan kautta

to 25.4.2024 12:30

Tapahtumapaikka: Kuuselakeskus

Kategoriat:

Rakkauskirjeitä on kahden hengen näytelmä, jonka rooleissa nähdään nyt yhdet Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä, Seela Sella ja Esko Roine.

Andrew ja Melissa ovat lapsuudenystäviä, jotka pitävät toisiinsa yhteyttä läpi vuosikymmenten kirjoittamalla kirjeitä. He elävät tahoillaan elämäänsä, rakentavat uraa ja parisuhteita, keski-ikäistyvät ja vanhenevat. Toisinaan jompikumpi ehdottaa tapaamista. Tätä näytelmää ovat maailmalla aiemmin esittäneet lukuisat toinen toistaan kuuluisammat näyttelijät, mm. Elizabeth Taylor, Gerard Depardieu, Mia Farrow, Tom Hanks ja Mel Gibson. Näytelmän luonteeseen kuuluu, että sitä ei missään nimessä saa opetella ulkoa, vaan esitys tapahtuu hetkessä, tässä ja nyt. Luvassa ei ole pikkusievää muistelua tai kaihoisaa nostalgiaa, vaan kirjeenvaihto on aitoa ja elämänmakuista, räävitöntä ja hauskaa. Lainaus sivustolta www.lampio.fi

Yhteistyössä Karanteeniteatteri ja Lämpiö-hanke. Näytelmän kesto on 1 tunti 26 minuuttia. Näytelmä tallenne, joka katsotaan yhdessä valkokankaalta, härmäläsalissa. Tapahtuma on kaikilla avoin ja maksuton, paikkoja 77 katsojalle. 

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma-aika
to 25.4.2024 12:30
Tapahtumapaikka:
Kuuselakeskus
Nuolialantie 46
33900 Tampere
Kategoriat:

← Näytä kaikki tapahtumat