Pirkanmaan hyvinvointialue aloittaa 1.1.2023

Pitkä yhteistyömme Tampereen kaupungin kanssa ikäihmisten palvelujen tuottajana on vaihtumassa yhteistyöksi Pirkanmaan hyvinvointialueen (Pirha) kanssa 1.1.2023. Kiitämme kaupungin henkilöstöä lukuisista onnistumisista ja pitkään jatkuneesta yhteistyöstä kaupunkilaisten palvelujen kehittämiseksi.

Hyvä Soinnun asiakas

Sinulle tarjoamamme sote-palvelut jatkuvat kuten aiemmin ja palvelut löytyvät samoista toimipaikoista kuin tälläkin hetkellä. Kaikki Soinnun yhteystiedot säilyvät entisellään,  sointusenioripalvelut.fi/ota-yhteytta/

Tiedot kaikista sosiaali- ja terveyspalveluista eivät ensi vuonna löydy Tampere.fi-sivuilta, vaan Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta pirha.fi

Huomaathan että

Hyvinvointialueen päätöksellä Lähitorikortti poistuu käytöstä 31.12.2022. Kortti on oikeuttanut ateriointiin erityishinnalla lähitoreilla.

Hoitoon pääsyn kriteerit, palkkiot ja korvaukset sekä asiakasmaksut ovat samanlaisia koko Pirkanmaalla 1.1.2023 alkaen. Korvausten ja palkkioiden maksupäivät voivat muuttua. Joidenkin asiakkaiden etuuksiin ja asiakasmaksuihin tulee pieniä muutoksia.

Hyvinvointialueen kunnat

Pirkanmaan hyvinvointialue kattaa 1.1.2023 alkaen kaikkien Pirkanmaan kuntien sosiaali- ja terveystoimen palvelut, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut.

Pirkanmaan hyvinvointialueeseen kuuluu 23 kuntaa: Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.