Satumetsän avajaiset

Kuuselakeskuksen sydän on lasikattoinen sisäpiha, jota reunustavat kolmen asuinkerroksen luhtikäytävät. Tässä tilassa kohtaa päiväkodin lasten ja Kuuselakeskuksen asukkaiden arki päivittäin. Tämän korkean tilan akustiikka on askarruttanut meitä. Yhteiset taidepajat, leikit, musiikkiesitykset ja tanssit tarvitsevat hyvän akustisen ympäristön ja siksi käynnistettiin projekti, jolla kuuluvuutta parannetaan.

Alusta asti etsimme ratkaisua, joka vaimentaa pitkää kaikua ja samalla ilahduttaa silmää. Kuuselakeskusta ympäröivät vanhat kuuset ovat meille tärkeä teema ja siitä saimme idean tuoda satumetsä saliin sisällekin. Asiantuntijaksi akustisen satumetsän toteuttamiseen pyysimme suunnittelija Tuija Salmen. Satumetsän rakenteet toteutettiin akustiikkalevyistä, joissa kuva-aiheina on osia yhteisötaidemaalauksista. Alkuperäiset maalaukset on tehty kesällä Soinnun neljän talon asiakkaiden taidetuokioissa.

Tervetuloa satumetsän avajaisiin!

perjantaina 19.11.2021 klo 13.00

Kuuselakeskuksen väki