Yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten kilelto jatkuu Tampereella

Päivitetty 7.1.2022

Aluehallintoviraston määräys voimassa 8.1. – 21.1.2022

Koronan torjuntaan liittyvät rajoitukset jatkuvat Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti ja Soinnun lähitorit on suljettu talon ulkopuolisilta asiakkailta ajalla 8.1 – 21.1.2022.

Sointu Senioripalvelut seuraa koronavirustilannetta ja viranomaisten päätöksiä ja linjaa tarvittavia toimia noudattaen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen kaupungin antamia toimintaohjeita.

Kokoontumisrajoitus ja turvavälimääräys Soinnun toimipisteissä

Soinnun kaikissa toimitiloissa suosittelemme vahvasti maskin käyttöä. Asukkaidemme turvallisuus on meille tärkeää. Koronatilanteen vuoksi vierailut asumisyksiköihin toteutetaan erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta noudattaen. On tärkeää toimia niin, etteivät ihmiset oleskele alle kahden metrin etäisyydellä toisistaan.   

Vierailut ovat mahdollisia asukkaiden asunnoissa. Vierailun aikana on tärkeää huomioida maskisuositus koko vierailun ajan kaikissa sisätiloissa.

Kiitos, että noudatat turvallisuusohjeita ja näin autat meitä huolehtimaan kaikkien asukkaidemme turvallisuudesta ja terveydestä!

Ohjeet vierailujen turvalliseksi järjestämiseksi

  • Tule vierailulle vain terveenä ja oireettomana.
  • Säilytä yli 2 metrin turvaväli muihin asukkaisiin ja henkilökuntaan.
  • Huolehdi koko vierailun ajan käsihygieniasta ja käytä tapaamisen ajan kirurgista suu-nenäsuojusta, jos sille ei ole terveydellistä estettä.
  • Vältä turhaa liikuskelua yhteisissä tiloissa, näin voimme suojella muiden asukkaiden terveyttä.
  • Henkilökuntamme opastaa mielellään ja auttaa vierailijaa käsihygienian toteuttamisessa sekä suojainten käytössä, jos se on tarpeen.
  • Jos vierailun aikana tulee kysymyksiä tai tarvitsette apua, pyydämme, että soitat henkilökunnalle puhelimella tai asukkaan hälytysrannekkeella.

Voit ulkoilla yhdessä läheisesi kanssa, esim. käydä kävelyllä. Mikäli työnnät läheistäsi pyörätuolissa tai kuljette käsikynkässä, huolehdi käsihygieniasta ja suojavarusteiden käyttämisestä sekä läheisesi turvavälistä muihin ihmisiin.

Näitä ohjeita noudattaen olet lämpimästi tervetullut vierailulle!

Lähitorit

Soinnun lähitoreilla aluehallintoviraston määräys tarkoittaa, että Soinnun lähitorit on suljettu talon ulkopuolisilta asiakkailta ajalla 8.1.–21.1.2022.

Rajoitus koskee

  • kaikkea liikunta-, taide- ja sosiaalikulttuurista toimintaa lähitorilla
  • seniorineuvolan ja fysioterapian vastaanottotoimintaa
  • ravintolassa ruokailua talon ulkopuolisilta.

Sosiaaliohjaajien ohjaus- ja neuvontapalvelu lähitoreilla jatkuu entisellään.

Talon asukkaiden harrastetoiminta ja vierailukäytännöt asukkaiden luona säilyvät ennallaan. Lähitorien yhteystiedot löytyvät Soinnun verkkosivuilla.

Ravintolat

Soinnun toimipisteiden ravintolat on suljettu talon ulkopuolisilta asiakkailta ajalla 8.1.–21.1.2022.

Soinnun toimipisteiden asukkaille aamiaista tarjoillaan klo 8.00–9.00 ja lounas on katettu klo 11.00–13.00. Ravintolassa istumapaikat järjestetään siten, että kahden metrin turvaväli toteutuu myös ruokailun aikana.

Jatkossakin tarjoamme lounasta mukaan ostettavaksi. Tee Take-away -tilaukset päivittäin ennen klo 12.30. Tilauksen voi noutaa klo 11–13 välisenä aikana.

Ota yhteyttä

Soita meille

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi