Tietoa koronarajoituksista Sointu Senioripalveluiden toimipisteissä

Päivitetty 26.8.2020

Sointu Senioripalvelut seuraa koronavirustilannetta ja viranomaisten päätöksiä ja linjaa tarvittavia toimia noudattaen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen kaupungin antamia toimintaohjeita.

Toiminta lähitoreilla, palvelukeskuksissa ja palvelukortteleissa

Sosiaaliohjaajan, fysioterapeutin ja sairaanhoitajan palveluneuvonta toteutetaan puhelinneuvontana ja ajanvarauksella. Pyydämme, että varaat ajan etukäteen myös silloin, kun olet tulossa käyttämään Kelan etäyhteystietokonetta toimipisteeseemme.

Muut toiminnot ja ryhmät käynnistyvät 10.8.2020 koronapandemian aiheuttaman pitkän tauon jälkeen erityisjärjestelyin.

Toiminta toteutetaan elo-syyskuussa pääsääntöisesti ulkona. Jos ryhmää ei voida toteuttaa ulkotiloissa, varataan toimintaan erillinen sisätila ja rajataan osallistujamäärä vähäiseksi, jotta voidaan noudattaa turvavälejä ja hygieniaohjeita. Ohjelmatiedot sekä ryhmien ja kurssien ilmoittautumisohjeet löydät toimipisteiden verkkosivuilla ja kuukausiohjelmassa.

Ravintolat

Ravintolat tarjoavat lounasta mukaan ostettavaksi. Tee Take-away -tilaukset päivittäin ennen klo 12.30 sinua lähinnä olevaan ravintolaamme: Kaukaharjukeskukseen, Keinupuistokeskukseen, Kuuselakeskukseen tai Taatalakeskukseen. Tilausten noutoaika klo 11–13.

Päiväkeskustoiminta käynnistyy

Päiväkeskusten toiminta alkaa maanantaina 10.8.2020 koronapandemian aiheuttaman keskeytyksen jälkeen. Päiväkeskustoimintaan haetaan kaupungin kotihoidon asiakasohjauksen kautta.

Vierailut Soinnun asumispalveluyksiköissä

Suomessa on kesällä aloitettu hallitusti purkamaan korona-pandemian aikana riskiryhmien suojaamiseksi luotuja rajoitustoimenpiteitä. Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri (PSHP) julkaisi 17.8.2020 päivitetyt toimintaohjeet asukkaiden ja läheisten tapaamisten järjestämiseksi asumispalveluyksiköissä. PSHP:n toimintaohjeen mukaan vierailuja asumispalveluyksiköissä voidaan sallia edellyttäen, että niitä voidaan turvallisesti toteuttaa.

Mahdollistamme asukkaiden ja läheisten tapaamiset erityisjärjestelyin. Tapaamisista tulee sopia etukäteen toimipisteen työntekijöiden kanssa. Vierailijoita pyydetään ottamaan yhteyttä puhelimitse toimipisteen työntekijöihin ja keskustelemaan vierailuun liittyvistä käytännön asioista. Vierailut toteutetaan ulkona tai sisällä, niille erikseen varatuissa tiloissa, joissa tartuntavaara voidaan minimoida käyttämällä etäisyyksiä, suojaimia ja rakenteita. (esim. pleksisuoja).

Toivomme, että pidät yhteyttä myös puhelimitse. Olemme hankkineet asukkaiden ja läheisten yhteydenpitoa varten kaikkiin toimipisteisiin tabletit, joiden avulla työntekijät voivat järjestää myös kuvayhteyden läheisiin WhatsApp-sovelluksella tai Skypellä.

Kiitos, että noudatat turvallisuusohjeita ja näin autat meitä.

Ota yhteyttä

Soita meille

050 9130 278

Lähetä sähköpostia

info@sointusenioripalvelut.fi