Hattara on varma kevään merkki – kevättapahtuma Taatalan lähitorilla

Aurinkoinen lauantai 13.5. houkutteli mukaan iloisia asukkaita Koivistonkylän alueelta. Hauskaa tekemistä ja ohjelmaa tarjosivat alueen monet yhdistykset ja yritykset sekä lähitorilla yhteisötaiteilija, fysioterapeutti ja Taatalakeskuksen ravintola. Tapahtuman tavoitteena oli pysähtyä nauttimaa kevään tulosta, yhdessä touhuten ja ilman ikärajoja – vauvasta vaariin.

Taikahileen esitys aloitti päivän vauhdikkaasti. Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja lohikäärmeystävä Hauskis löysivät innostuneen yleisön. Esityksen jälkeen Taikahile taikoi halukkaille herkullisia hattaroita ja glittertatuointeja.

Lisää taikaa saatiin, kun Mannerheimin lastensuojeluliiton Koivistonkylän paikallisyhdistys järjesti paikalle Taikaponit. Toisella poneista oli pieni kärry perässään ja toinen poneista oli naamioitu yksisarvisen rooliin. Koivistonkylän omakotiyhdistys ry järjesti yleisölle grillimakkaran ja mehun myynnin.

Uusi liikuntakeskus Priima, joka on aloittanut Koivistonkylän Prismalla, järjesti ilmapallojumpan aikuisille ja lapsille. Tampereen eläkkeensaajat oman pöydän äärellä kertomassa toiminnastaan.

Taatalan lähitorilta tapahtumaan järjestettiin yhteisötaiteilijan vetämänä kivimaalausta. Fysioterapeutin pisteellä sai käydä mittaamassa käsien puristusvoimaa. Lisäksi Taatalakeskuksen ravintola palveli asiakkaita koko tapahtuman ajan. Tapahtuman päätti Trio Sirkei virkeällä konsertillaan!

Lähitorin ensimmäinen kevättapahtuma sai osallistujilta niin iloiset palautteet, että ensi keväänä otetaan uusiksi ja iloitaan uuden kevään vehreydestä yhdessä alueen asukkaiden kanssa.

Taatalan lähitorin koordinaattorit kiittävät lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneita ja erityisesti tapahtumassa vierailleita!