Iloisesti käyntiin

Soinnun lähitoreilla kevät on ollut vilkas ja koronarajoitusten keventyminen on otettu ilolla vastaan. Kevään alussa toiminta oli kokonaan keskeytyksissä, mutta heti kun ovet oli mahdollista jälleen avata, niin täydestä sulusta toiminnan käynnistymiseen ja kuukausiohjelman julkaisuun päästiin parhaimmillaan kuudessa työpäivässä. 

Toukokuussa vauhtiin pääsi muistia tukeva musiikkiryhmä, ylisukupolvinen muskari, monenlaisia liikuntaryhmiä sekä useita kädentaito- ja taideryhmiä. Isolla porukalla päästiin juhlistamaan vappua ja nauttimaan kesäkauden avajaisista, nyt kun tanssiminenkin on taas sallittua.

Kävijöiden lämpimät kommentit kertoivat lähitoritoiminnan merkityksestä:  

”Ihanaa kun tällainen paikka, jonne tulla! Ja ihan kävelymatkan päässä kotoa”  

”Ei niitä jumppaliikkeitä tule kotona yksin tehtyä. Täällä on mukava porukka ja ohjaaja…”  

”Kyllä tätä avautumista on odotettu!” 

Kävipä joukko lähitorin asiakkaita jääkiekon MM – kisoissakin voitettuaan Tampereen kaupungin lähitorien arvonnassa kisaliput.

Myös vapaaehtoiset ovat palanneet lähitorien arkeen ohjaamalla atk -taidoissa, opastamalla kulttuurin pariin, toimimalla apuna tapahtumissa ja kesäkukkien istutustalkoissa.  Lähitorien aukeamista oli selvästi odotettu. Näyttää siltä, että kävijämäärät lähestyvät nopeasti korona-aikaa edeltäneitä aikoja.

Tervetuloa heinäkuisille lettukesteille Kaukaharjun, Keinupuiston, Kuuselan ja Taatalan lähitoreille.

Iloisiin kohtaamisiin!