Asukas ja hoitaja

Wanted: lähihoitaja

Moi tuleva työkaveri! Etsimme Tampereella sijaitsevaan Sointu Senioripalveluihin idearikasta ja ihanaa lähihoitajaa työskentelemään ikäihmisten parissa. Voit olla vasta valmistunut tai sinulla voi olla jo muutama vuosi hoitoalalla takana. Tärkeintä on, että koet työn ikääntyneiden parissa mielekkääksi ja olet aidosti hyvä tyyppi.

Mitä tarjoamme?

📆 Joustavuus. Soinnussa voit vaikuttaa työn sisältöön ja vuorosuunnitteluun. Etsimme tällä hetkellä hoitajia erityisesti Taatalakeskukseen mutta meillä on tilanteen mukaan mahdollista työskennellä myös Kuuselakeskuksessa, Kaukaharjukeskusessa, tai Keinupuistokeskuksessa. Kerro meille, mikä vaihtoehto palvelisi elämäntilannettasi parhaiten, niin mietitään yhdessä sinulle toimivin ratkaisu.

🏆 Parhaat työkaverit. Hoitotyö ei ole aina ruusuilla tanssimista, minkä varmasti hyvin tiedät. Siksi ympärillä olevien työkavereiden merkitys on aivan erityinen. Soinnussa saat osaavan tiimin, jonka kanssa läppä lentää ja raskaskin päivä kääntyy hyväksi. Toivomme samaa myös sinulta.

🎭 Tapahtumarikas työpaikka. Meillä saat olla iloinen ja innovatiivinen oma itsesi. Pääset halutessasi järjestämään tapahtumia, tekemään käsilläsi tai fiilistelemään esimerkiksi musiikkiesityksiä asukkaidemme kanssa, sillä kulttuuri ja taide ovat osa Sointua. Arvostamme uusia ideoita ja luovuutta.

💚 Vastuullinen työnantaja. Me Soinnussa kannustamme sinua ylläpitämään omaa osaamista, kuuntelemme mielipiteitäsi ja otamme sinut mukaan yhteiseen ideointiin. Uskomme, että mieluisa työympäristö syntyy yhteistyöllä.

Kiinnostuitko?

Täytä muutama kohta ja kerro lyhyesti itsestäsi. Otamme sinuun sen jälkeen yhteyttä!