Avoimet työpaikat

Sointu Senioripalvelut tarjoaa elämää, jossa kuuluu ikäihmisen oma ääni.

Tampereella sijaitsevissa palvelukeskuksissamme työskentelee osaavia ja lämminhenkisiä lähihoitajia, hoiva-avustajia, sairaanhoitajia, siistijöitä, fysioterapeutteja, sosiaaliohjaajia ja kokkeja.

Tule mukaan työyhteisöömme! Alta löydät mahdollisuuden jättää yhteystietosi – ja otamme sinuun yhteyttä. Voit myös ilmoittautua sijaiseksi. Etsimme jatkuvasti myös motivoituneita työharjoittelijoita.

Kiinnostuitko tehtävistä Soinnussa?

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää. Täytä perustietosi, kerro muutamalla sanalla itsestäsi ja lähetä meille. Otamme sinuun yhteyttä.

Sijaisuus

Voit rekisteröityä sijaiseksi Sointu Senioripalveluihin ja tehdä keikkatyötä tilanteesi mukaisesti. Ilmoittaudu työnhakijaksi täyttämällä ensin hakulomake sähköisessä sijaisrekisterijärjestelmässä.

Rekisteröidy tästä, kun sinulla ei vielä ole tunnuksia sijaisjärjestelmään.

Kirjaudu tästä, kun sinulla on jo tunnukset sijaisjärjestelmään.

Rekisteröitymisen jälkeen varaa haastatteluaika toimipisteestä, jossa olet kiinnostunut työskentelemään. Hakemuksesi aktivoidaan haastattelun jälkeen.

Katso toimipisteiden yhteystiedot

Millaista on työ Soinnussa?

Työ Sointu Senioripalveluissa on merkityksellistä ja monipuolista. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön ja koko alan eteenpäin viemiseen, sillä olemme vahva vanhuspalvelutyön edelläkävijä Suomessa.

Työkavereilta odotamme sointumaista asennetta: aktiivista otetta, vastuullisuutta ja rohkeutta kehittää toimintaa yhteistuumin. Työ ikäihmisten parissa on antoisaa mutta myös haastavaa. Meiltä saat kuitenkin loistotiimin, jonka kanssa jakaa työarkea. Tukenasi toimii moniammatillinen työyhteisö, jossa on avoin ilmapiiri ja mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaan ja vuorosuunnitteluun.

Asukkaamme toivovat sinulta ystävällisyyttä, hymyileviä kasvoja, huumorintajua ja auttavaista asennetta. Ammattiosaamisesi on meille tärkeää, mutta kuulisimme mielellämme myös muista taidoistasi. Soinnussa persoonasi saa näkyä – saat ideoida, heittäytyä ja iloita yhdessä asukkaidemme kanssa.

Toimintamme ytimessä on vastuullisuus. Oikein mitoitettu henkilökunta ja ammatillinen osaaminen ovat hyvän palvelun lähtökohta. Huolehdimme työntekijöidemme moniammatillisuudesta sekä kuntoutuksen ja kulttuurin erityisosaamisesta. Uskomme, että kun henkilöstö voi hyvin, saavat asiakkaat parhaan mahdollisen palvelun.

Harjoittelupaikat

Etsitkö hoiva-alan opiskelupaikkaa?

Sointu Senioripalveluiden palvelukeskuksissa on monenlaisia mahdollisuuksia hoiva-alan opiskelijoiden harjoittelujaksoille. Harjoittelun aikana opiskelijat pääsevät tutustumaan monipuolisesti Soinnun palveluihin ja kehittämään omaa osaamistaan opiskelutavoitteiden sekä henkilökohtaisten tavoitteiden mukaan. Sointu Senioripalvelut on keskisuuri toimija, joten työllistymismahdollisuudet harjoittelun jälkeen määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin ovat hyvät.

Ota meihin yhteyttä! Kerro viestissäsi kuka olet, minkä alan harjoittelupaikkaa haet ja kuinka pitkästä harjoittelujaksosta on kyse. Kerro myös toiveesi siitä, mihin Sointu Senioripalveluiden palvelukeskukseen haluaisit harjoittelusi keskittyvän. Meillä voit työskennellä Kuuselakeskuksessa, Kaukaharjukeskusessa, Taatalakeskusessa tai Keinupuistokeskuksessa.

Näin Soinnussa eletään ja asutaan