Sointu Akatemian etäluennot

Kevään luentojen kiinnostavia aiheita ovat kuntoutuskurssien mahdollisuudet ja huolen pitäminen omasta muistista. Tervetuloa luennolle!

Sointu Akatemian luennot ovat avoimia kaikille ja maksuttomia. Ne toteutetaan TEAMS-ohjelman kautta. Luennoille ilmoittaudutaan etukäteen ja ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiin linkin, jonka kautta luennolle voi osallistua. Lisätietoja luennoista p. 044 512 0806 tai p. 044 777 7494

perjantai 9.4. klo 13–14: Kelan kuntoutuskurssit ja IKKU-kuntoutus, luennoitsija on Nina Karlsberg Härmän Kuntokeskuksesta. Ilmoittautumiset sähköpostilla tuula-mari.kukkonen@sointusenioripalvelut.fi, 7.4.2021 mennessä.

maanantai 19.4. klo 13–14: Kuinka muistista voi pitää huolta? luennoitsija on muistiohjaaja Akseli Tuuri Pirkanmaan Muistiyhdistyksestä. Ilmoittautumiset sähköpostilla katharina.hau@sointusenioripalvelut.fi, 14.4. mennessä.

Kokemuksia luennoista

Sointu Akatemian kevään etäluennot keräsivät kuulijoita yhteensä 48 henkeä. Etäluennoille osallistuivat TEAMS:in kautta lähitorin asiakkaat kotikoneiltaan kuin keskuksissamme pienryhmässä asukkaat ja päivätoiminnan asiakkaat.

Luennot saivat paljon positiivista palautetta ja erityskiitokset asiantuntevista luennoista Nina Karlsbergille Härmän Kuntokeskukseen ja Akseli Tuurille Pirkanmaan Muistiyhdistykseen.